Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Мені так сподобалася попередня картинка з окулярами! Аліса там і непотрібна, а от гриби в окулярах просто чудові!Комахи тут просто дивовижні
![]()
Доброго ранку! Все норм у тебе?Доброго ранку! А русня -
![]()
Так, дякую! Вирішила зараз їхати до мамиДоброго ранку! Все норм у тебе?
Може, вона й не читала взагалі про сьогодні. Там вже інша точка сприйняття.Заходжу щойно в Фб і бачу повідомлення від знайомої, яка зараз за кордоном. Ми з нею спілкувалися, лише якщо бачилися випадково, а в фб - кілька разів по справі. Тобто ми не переписуємося.
Думаю: ото мабуть прочитала, що нас так дуже обстріляли, і вирішила дізнатися як справи.
Відкриваю: "З Різдвом та Новим роком!".
Звісно, не читала. І в думках нема, що якщо ти вітаєш людину в країні, де йде війна, то хоч поцікався що там на той момент. Деякі люди взагалі відірвані від реальності.Може, вона й не читала взагалі про сьогодні.
Ні. Не поцікавяться. Час такий - де тонко там і рветьсяЗвісно, не читала. І в думках нема, що якщо ти вітаєш людину в країні, де йде війна, то хоч поцікався що там на той момент. Деякі люди взагалі відірвані від реальності.
Зайдіть у тему - хто як влаштувався.Заходжу щойно в Фб і бачу повідомлення від знайомої, яка зараз за кордоном. Ми з нею спілкувалися, лише якщо бачилися випадково, а в фб - кілька разів по справі. Тобто ми не переписуємося.
Думаю: ото мабуть прочитала, що нас так дуже обстріляли, і вирішила дізнатися як справи.
Відкриваю: "З Різдвом та Новим роком!".
Мене не хвилюють інтереси якихось поверхневих знайомих, як вони влаштувалися - це їхня справа, я їх не чіпаю, то хай і вони мене не чіпають, і тим більше не вітають.Зайдіть у тему - хто як влаштувався.
Це не випадкові знайомі, а колеги по ХАРКІВСЬКОМУ форуму.
У всіх свої інтереси.
Ок, давайте про щось позитивне, бо щось ця маруся мене так роздратувала! Але я поїла цукерок і стало трохи веселіше
Ф'ям, яку ти там картинку нам несла? Давай вже![]()
привііт ІроніяЯ пошукала старий рецепт на окуляри. Таки 64Тобто це має означати 62-64, і я зробила неправильний вибір.
прювііт Ф'яметтаІ дівчини з котом вдома переворот. Миша знахабніла і висунула себе на звання хатнього улюбленця. Ще з'ясувалося. що "Dobro" - це енергетичний напій
![]()