Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Речей багато? Може допомогти?Ридає, збирає речі.
Мабуть вона емо.
Все кінчено!Ридає, збирає речі.
Мабуть вона емо.
Викликай таксі! Їде до мами!Речей багато? Може допомогти?![]()
Та почекай! Може зараз миритися почнутВсе кінчено!
Ще ні. Уходила. Повернулася. Знову гризуться. Тобто з'ясовують стосунки.Все кінчено!
В тебе манія величностіЗнов Сифіда тут лазить і шпигує за мною. Потім буде розносити по всьому форуму мою особисту інформацію. Треба буде подати на неї в суд.
Я знав шо ти скажеш.В тебе манія величності
Я тебе прошу - не треба провокувати в темі розборки, мені і сусідів вистачає.
Я знав шо ти скажеш.
Все, набридли. Гризіться. ДозволяюІроніє, дати йому ляпаса, шоб думав, шо таки за ним, чи не треба?![]()
Це ж треба, в'їлася вона ему як сорочка у сраку. Страшне життяБо заради чого б оце терпіти, як не заради сексу, якого йому більше нема де взяти.
От ми сміємося, а в неї реально якісь проблеми. Бо нормальні люди так себе не ведуть. Те, як верещить - це капець. Хай там було б 20 років подружнього життя, що вже остобісили одне одному, і звикли до сварок, а то ж такі молоді, щойно одружені. Це в неї взагалі ніяких тормозів нема. Мабуть правда щось з психікою.Це ж треба, в'їлася вона ему як сорочка у сраку. Страшне життя![]()
Дивлюся 2-й сезон. Це вони занадто осучаснили дійсність тих часів..Про вікінгів сильно пафосний серіал.
Почала вчора перший. Головний герой на обличчя простакуватий. Але подивимося, може людина хорошаДивлюся 2-й сезон. Це вони занадто осучаснили дійсність тих часів..Дитина вибирає, з ким йому залишатися, з батьком чи матір'ю - у 8-му столітті! І це при тому, що батько місцевий правитель
![]()