Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🔴 09:05 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 09:05 Повітряна тривога в Харків.обл.
Гандж, ти практично ідеал :) Мужній, хоробрий, ніколи не ниєш :) Якби ти не був таким бабієм, був би просто ідеал :D Але все правильно: люди ж не бувають і не повинні бути ідеальними :)

Подивилася. А він і дійсно похилого віку, а я думала, просто нік такий, ну як була у нас Хоттабич, молода красива жіночка :) Де подивитися його творчість - в якихось пиріжкових групах? Бо не знаю його віршів.
Ну та в Поэторії точно є. І в Пирожки без границ. Та в будь-яких є.

А я от думаю: хто вийде уперед: ти з Галею чи ти ж, але з котами :-) Коти сильно рвонули, 109 :) Круто: в будь-якому випадку ти - зе бест. :-)
Дякую :-) Я взагалі знахабніла, аж три своїх запостила получається. Але вони зберуть читачів, там вже й нові люди за ці дні додалися. Тільки б не влетіти з тим москаликом. Переживаю.

До речі, і в тому, що ти запостила, і в колюха - 109, але в нього поширень більше, так що виграє він :-)

Останнє редагування:
:іржач:

До речі, згадала мімішну історію з ФБ: одна жінка в приватному секторі все свого кота чекала з гульок, він приходив, їв і знов зникав. Все рідше, рідше приходив.. І ось вона нарешті пішла його шукати по селу. І угледіла, що у нього сім"я: кішка з кошенятами, він тепер в тому дворі живе. :)
А ще історія про кота, який жив на дві сім'ї :-)
Зи. Галя, яка вбила москалика, перемогла усіх. 115 лайків, 12 поширень.

Добрий ранок. Трохи подістаю вас квітами. Минулого року не була з ними вдома. Скучила

І в мене півонії квітнуть - фіолетова та рожева. Який же це гарний аромат! Одна квітка в кімнаті стоїть, так пахне вночі та зранку!

Дівчата, якщо ви будете читати вірші в Віршиках-пиріжках, і буде про що написати комент, то не вагайтеся. Оце ще і групі напишу про це, бо воно піднімає рейтинг, більше людей побачать. Як виявилося, акк групи всі добре бачать, бо я вже сумнівалася, але то коли одразу багато лайків, коменти... :)

Назад
Зверху Знизу