Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Де вони?! Показуй.
Я теж посадила кустік півонії, але чекати пару років до цвітіння
Та мені ліньки. Ну, кущ та й кущ ))))) Цвіте і пахне :-)
Троянда, яка в'ється, скоро розквітне.

Оці взагалі мене вбили красою.
Так, я теж це хотіла зазначити, а потім подумала, що ж мабуть таке гарне тільки для мене, як любителя таких кольорів, то й змовчала :-)
Так, божественна красуня на ім'я Мінерва.

Оту жінку, яка не п'є каву, бачила з пів години тому у групі, куди порошок закинула. І здивувалася - такий гарний вірш зібрав так мало лайків, а таке страшне - багато. А ще там купа примітивних жартів, які теж до фіга людей вподобали. Куди катиться світ :rolleyes:

Оту жінку, яка не п'є каву, бачила з пів години тому у групі, куди порошок закинула. І здивувалася - такий гарний вірш зібрав так мало лайків, а таке страшне - багато. А ще там купа примітивних жартів, які теж до фіга людей вподобали. Куди катиться світ :rolleyes:
Піду кави вип'ю, про всяк випадок :D

З 1 червня Фестиваль еротичного кіно в кінотеатрах України! Best Erotic Shorts-4 - найкращі еротичні історії з усього світу!

Літо завжди починається з найсексуальніших короткометражних фільмів, тому зустрічайте - “Best Erotic Shorts-4”!

Вони дуже довго мріяли повернутися на екрани і ось, шукай фестиваль спокуси саме у твоєму місті!

Сотні інтимних фантазій наповнять напівтемряву кінозалу шаленою енергетикою. Не втрать нагоду зарядитися ****ом!
Не чекай! Шукай кінотеатр де буде показ саме у твоєму місті

З 1 червня Фестиваль еротичного кіно в кінотеатрах України! Best Erotic Shorts-4 - найкращі еротичні історії з усього світу!

Літо завжди починається з найсексуальніших короткометражних фільмів, тому зустрічайте - “Best Erotic Shorts-4”!

Вони дуже довго мріяли повернутися на екрани і ось, шукай фестиваль спокуси саме у твоєму місті!

Сотні інтимних фантазій наповнять напівтемряву кінозалу шаленою енергетикою. Не втрать нагоду зарядитися ****ом!
Не чекай! Шукай кінотеатр де буде показ саме у твоєму місті
Підеш?

ХАРКІВ:

• з 1 червня у кінотеатрі “Multiplex” у ТРЦ “Nikolsky”
    ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
  • з 1 червня у кінотеатрі “Планета Кіно” у ТРЦ “Французький Бульвар”
    ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу