Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🔴 09:12 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 09:12 Повітряна тривога в Харків.обл.
Так я ж і задала, про сни. А він мені суху інформацію :-)
На суху інформацію він суху і видає :угу: Потрібно чимось полити. Імена, явки, паролі! :D
До речі, щодо води. Не знаю, що там можна корисного чи цікавого видобути зі спілкування з тим юзером :) При наявністі осіб протилежної статі він застрягає в положенні "теревенити тільки про свій пестик".

Ну, що ти там, Ф'ям, дивишся Дениса?
Навпаки, дивилася того першого.
Каже, що правильне харчування це дуже добре, звичайно, але про радість не треба забувати :увага: Якщо ви щось їсте таке, що вам не подобається і взагалі від цього нудить, то не справа. :) Треба щоб радість була :)
"У мене, каже, є знайомий, який їсть тільки чипси і колу і прекрасно себе відчуває" :D

На суху інформацію він суху і видає :угу: Потрібно чимось полити. Імена, явки, паролі! :D
Так я не оповідання хотіла, а просто якісь експерименти.

До речі, щодо води. Не знаю, що там можна корисного чи цікавого видобути зі спілкування з тим юзером :) При наявністі осіб протилежної статі він застрягає в положенні "теревенити тільки про свій пестик".
Та бачу, що заклинило :угу:

Навпаки, дивилася того першого.
Каже, що правильне харчування це дуже добре, звичайно, але про радість не треба забувати :увага: Якщо ви щось їсте таке, що вам не подобається і взагалі від цього нудить, то не справа. :) Треба щоб радість була :)
"У мене, каже, є знайомий, який їсть тільки чипси і колу і прекрасно себе відчуває" :D
Нагадай його прізвище, пліз, щоб я не шукала відео.

А з цукрових буряків тік не сік, а сироп. І горілка з них була запашна, як літня українська ніч.
А які пісні були після тієї горілки! Від хати до хати лунали, такі, що зірки з неба зривалися на родючу землю...
А ще курки неслися, кожна як птахофабрика :D

В мене якийсь серйозний настрій. Це якось дивно, треба прислухатися до себе - як то з ним...
Ну так треба це використати, щоб якість нові, інші знання чи відчуття отримати, а раптом сподобається не менше, ніж щось звичне :)

Якщо ви щось їсте таке, що вам не подобається і взагалі від цього нудить, то не справа. :) Треба щоб радість була :)
У цьому є сенс. Не раз таке було, що сідала на дієту задля поліпшення здоров'я, а натомість починав боліти шлунок. А як тільки з'їм печиво, то одразу проходив :-)

А які пісні були після тієї горілки! Від хати до хати лунали, такі, що зірки з неба зривалися на родючу землю...
А півень своїм співом міг збудити три села, або й невеличке містечко :-)

А дівчата такі гарні, що хлопці мусили зустрічатися з ними лише вночі, аби не засліпнути :)

Перебирали картоплю для посадки. І я от подумала... У нас з десяток відер ще від бабусі залишилися, дна там немає, а замість нього металева банка з-під оселедців. А служить ті відра вже років 50. А зараз і банок таких немає. Які витрати!.. :rolleyes:
В мене бабця з таких банок курей годувала... Називала жаровеньки...:D

То подаруйте йому гусінь з довгоносиком у коробочці.

Кобили по п'ять лошат приводили, а свині поросилися так, що поросят ловити не встигали. У кролях так по коліна стояли, хто тримав.

Ну так треба це використати, щоб якість нові, інші знання чи відчуття отримати, а раптом сподобається не менше, ніж щось звичне :)
Та я і так по життю серйозна, просто останніми днями я часто з бота сміялася, тож зранку вже прокидалася з цим очікуванням веселощів. Але сьогодні так не було. Та слава Йсу, оповідання про діда на даху виправило ситуацію :-)

Назад
Зверху Знизу