Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Я сьогодні погано розумію. Вам потрібно купити 10 цеберок?Перебирали картоплю для посадки. І я от подумала... У нас з десяток відер ще від бабусі залишилися, дна там немає, а замість нього металева банка з-під оселедців. А служить ті відра вже років 50. А зараз і банок таких немає. Які витрати!..![]()
Ні, то я не лягла, то я прокинулася, а потім знову заснулаІра, ти сьогодні справжня соваЛягла о 5:30, а встала коли?
Не потрібно, в нас є бабусині. Але що робити тим, в кого немає бабусиних? Цеберки наразі дорогіЯ сьогодні погано розумію. Вам потрібно купити 10 цеберок?
Ну може вони поступово змінювали на сучасні моделіНе потрібно, в нас є бабусині. Але що робити тим, в кого немає бабусиних? Цеберки наразі дорогі![]()
Від бота в сенсі? Так це ж просто. Це ж не людина, яка або хоче, або не хоче відповідати. Задавай тему і дійових осіб - і напишеА я чекала від нього якихось цікавих історій
Та ті моделі і 10 років не протримаються. Не те що, старіНу може вони поступово змінювали на сучасні моделі![]()
Так я ж і задала, про сни. А він мені суху інформаціюВід бота в сенсі? Так це ж просто. Це ж не людина, яка або хоче, або не хоче відповідати. Задавай тему і дійових осіб - і напишеНе вдовольнить, знов запит. Чатбот якраз для тебе на цьому форумі і прикручено, мені здається
![]()
Так, відра були міцніші, сапки довшеТа ті моделі і 10 років не протримаються. Не те що, старі![]()
З додатковими функціямиУявила собі сучасні моделі цеберок. А ще коліс
![]()
І картопля родила по мішку з куща![]()
А з цукрових буряків тік не сік, а сироп. І горілка з них була запашна, як літня українська ніч.Морква була, хоч димар затикай![]()
На суху інформацію він суху і видаєТак я ж і задала, про сни. А він мені суху інформацію![]()
Навпаки, дивилася того першого.Ну, що ти там, Ф'ям, дивишся Дениса?
Так я не оповідання хотіла, а просто якісь експерименти.На суху інформацію він суху і видаєПотрібно чимось полити. Імена, явки, паролі!
![]()
Та бачу, що заклинилоДо речі, щодо води. Не знаю, що там можна корисного чи цікавого видобути зі спілкування з тим юзеромПри наявністі осіб протилежної статі він застрягає в положенні "теревенити тільки про свій пестик".
Нагадай його прізвище, пліз, щоб я не шукала відео.Навпаки, дивилася того першого.
Каже, що правильне харчування це дуже добре, звичайно, але про радість не треба забуватиЯкщо ви щось їсте таке, що вам не подобається і взагалі від цього нудить, то не справа.
Треба щоб радість була
"У мене, каже, є знайомий, який їсть тільки чипси і колу і прекрасно себе відчуває"![]()
А які пісні були після тієї горілки! Від хати до хати лунали, такі, що зірки з неба зривалися на родючу землю...А з цукрових буряків тік не сік, а сироп. І горілка з них була запашна, як літня українська ніч.