Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🟡 13:42 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 13:42 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 13:42 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Ми ж спілкуємося з іншими людьми, і дуже багато зрозуміло. А що незрозуміло - можна спитати.
Тобі можуть пояснити, ну не факт що воно стане зрозумілим хоть з шостого разу. Тим більше коли хочеться впихнути невпихуєме.

Взагалі вимагати кожен раз шоб тобі максимально буквально і однозначно втолкували, розжували, на пальцях пояснили - це втомлює дуже з такою людиною мати справу. Значить там сухий обмежений процес переробки готової інформації, і все. Ніякого інтуїтивного сприйняття, ніякого більш тонкого зчитування, нічого більше не розвинуто.

Тобі можуть пояснити, ну не факт що воно стане зрозумілим хоть з шостого разу. Тим більше коли хочеться впихнути невпихуєме.

Взагалі вимагати кожен раз шоб тобі максимально буквально і однозначно втолкували, розжували, на пальцях пояснили - це втомлює дуже з такою людиною мати справу. Значить там сухий обмежений процес переробки готової інформації, і все. Ніякого інтуїтивного сприйняття, ніякого більш тонкого зчитування, нічого більше не розвин грнуто.
Ну, знаєш, якби мова зараз йшла саме про мене, то я б може й погодилася, що в мене нічого не розвинуто. Але враховуючи, що я тут не сама така, а мабуть ми тут всі такі, що не розуміють твоїх завуальованих відповідей, то може то ти надто складно спілкуєшся?
Як я вже писала, я впевнена, що ти це робиш спеціально :) Щодо втомлює розжовувати - гадаю, ти просто не хочеш спілкуватися на ту тему, тому пишеш таке, щоб від тебе відчепилися :) А я б сказала, що не хочу про це, та й годі. А якщо вже вирішила відповідати, то так, щоб людина зрозуміла :)
Але, звісно, то твоє право спілкуватися так, як вважаєш за потрібне. Просто шкода, що діалог не складається.

Останнє редагування:
А я думаю: раптом він зараз тут і дані передає, хоча тоді він збирався в Луганськ. Та міг же і повернутися. Бо таки підозріло те все було.
А ця все запитання ставила, де я була, чого так довго не з'являлася, що я думаю взагалі і очі мала такі чіпкі. Неприємна розмова вийшла. Аж телефон захотілося її перевірити.

Недоречність самовдосконалення виражена у двох віршах із «Дзенрін Кусю»:

Довга річ – довге тіло Будди;
Коротка річ – коротке тіло Будди.

У весняному пейзажі немає місця для вимірювання та оцінки –
Квітучі гілки ростуть природно:
одна довша, інша коротша.

Одні Будди – короткі, інші – довгі. Одні учні – початківці, інші – більш просунуті, проте кожен із них «правильний» у своєму теперішньому стані. Адже якщо людина намагається зробити себе краще, вона потрапляє до замкнутого кола егоїзму. Західній людині, мабуть, важко зрозуміти, що кожен з нас росте мимоволі, а не внаслідок свідомого покращення себе і що тіло, ні розум не можуть рости, коли їх розтягують. Подібно до того, як насіння стає деревом, короткий Будда стає довгим Буддою. Цей процес не є поліпшенням себе, тому що дерево не можна назвати покращеним насінням. Більше того, багато насіння ніколи не стає деревами – і це цілком відповідає природі або Дао. Насіння дає початок рослинам, а рослини народжують нове насіння. При цьому ніщо не є найкращим чи гіршим, вищим чи нижчим, тому що кінцева мета розвитку досягається у кожний момент існування.

(с)Алан Уотс "Шлях звільнення в дзен-буддизмі"
По твоїй логіці Алана Уотса треба піддати ретельному аналізу шо він там настрочив. :перекур:

Так я заміжня)))))
Піду така вся вже як три години закохана спати
Тю! Так не цікаво...
Добраніч. Але коли виспишся, все одно можеш нам написати про свої вподобання. Якщо хочеш :)
А ця все запитання ставила, де я була, чого так довго не з'являлася, що я думаю взагалі і очі мала такі чіпкі. Неприємна розмова вийшла. Аж телефон захотілося її перевірити.
Так то просто цікава, у сенсі - любопитна сусідка :)

Добре, коли так. Але щось мене неприємно насторожило.
Таким сумнівним особистостям можна відповідати щось: чекаю перемоги наших.
І якщо запитають, а наші це хто, то можна одразу робити невтішні висновки.
Не знаю як ще їх перевіряти.
Але треба якось співрозмовника із зони комфорту вивести.

Як тут тепер ігнором користуватися? Не можу більше :D

Виїхали в центр сьогодні, наче і нема війни, так хочеться що б так і було . Побільшало молоді і дітей А люди, здаеться, стали дружелюбнішими і спокійнішими ніж до війни.

В мене вчора на ніч розрядилася читалка, тож я стала дивитися перший-ліпший фільм. Там жінка, щоб виховати чоловіка, взяла що основу дресирування собак. Не знаю чим справа закінчилася, ще не додивилася ))
:D

Таким сумнівним особистостям можна відповідати щось: чекаю перемоги наших.
І якщо запитають, а наші це хто, то можна одразу робити невтішні висновки.
Не знаю як ще їх перевіряти.
Але треба якось співрозмовника із зони комфорту вивести.
Та звичайна сусідка. Ну явити, що вона любить попліткувати, все про сусідів знати, а тут людина поїхала надовго. Звісно, що коли повернулася, та пристала з питаннями де була і що робила.
Можна відповісти: а чому ви цікавитеся? )))

Може))
Дай мені помріяти
Які там очі.... Я не можу
Ну ти хоч би фотку перефоткала )) ще й нам би ці очі показала.. що там за очі, може і не варті вони того :ги:

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу