Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Мій улюблений український письменник.Моє враження співпадає з цим.
Мій улюблений український письменник.
Як справи?
Пофотографуй нам, будь ласка, її через тиждень, два - як вона виглядатимеЦІкава рослина![]()
Слушний час згадати шедевр E.NЗашибісь.
До другої ночи консервувала огірки.
- Ти не розумієш! Напередодні треба неодноразово з максимально зосередженим та драматичним виглядом повторити домочадцям мантру: "Мене завтра не чіпати - ОГІРКИ!"
З ранку послати чоловіка за свіжим корінням хрону. Купувати тільки на Центральному ринку, у благонадійної приємної бабусі, яка сидить на перехресті лав. Проводити чоловіка, сказати йому в спину "З богом!" За бажанням – перехрестити. Коли їхатиме в ліфті, прокричати в шахту: "І ікебану для огірків!". На сусідів, що виглянули, грізно зиркнути.
Поставити банки стерилізуватись у духовку, піти до сусідки пити каву з морозивом.
Коли повернеться чоловік, взяти коріння, кивнути, але носик наморщити. Гарно поставити на столі букет кропу, посміхнутися і ахнути, наче спадщини позбавили. Сіль! Надіслати чоловіка за сіллю! Коли їхатиме в ліфті кричати в шахту - "Кам'яну!" Поки він у пошуках, подзвонити подрузі скайпом, випити з нею по келиху шампанського.
Чмокнути чоловіка, що повернувся, в щічку і сказати, що обіду не буде, бо - ОГІРКИ!
Демонстративно чимось гриміти на кухні. Укутати банки з огірками неймовірною купою ковдр. Попередити, що повз можна ходити тільки навшпиньки.
Легти мальовничо, очі заплющити, на лобик тонке зап'ястя (рушник мокрий - ще краще). На боязке питання про вечерю відповісти: "У тебе немає серця ..."
Лежати дні зо два. Дивитись серіали.Через два дні вийняти з-під купи ковдр п'ять маленьких баночок. Поставити гарненько на поличку для декору.
У неї ж: "Під гаслом намріяним: *Без варіантів на поразку* " (с) ulissaaГірку каву буднів
Підсмаковуємо
У вас всегда удивительные фото, а что это?
Это оно уже так цветет или еще цветы должны распуститься?
Пофотографуй нам, будь ласка, її через тиждень, два - як вона виглядатиме
Это уже плоды. Лаконос ягодный, декоративное многолетнее растение.
Так, погреба нет,понятно, иначе бы просто солила. Как по мне вкуснее и мороки меньше.Зашибісь.
Так!У неї ж: "Під гаслом намріяним: *Без варіантів на поразку* " (с) ulissaa![]()
Зайшла на сторiнку Д.Коваль, яка нещодавно до групи приедналася.
Анітрохи не дивно, що італійці себе люблять та легко живуть. Ми б теж точнісінько також жили на їх місці; що ще робити, коли все добре, як не бавитисьДумаю про те, що італійці люблять себе. Вночі бавляться. Всі. Офіціантці в ресторані, де я зараз романтично сиджу при свічках, років 80. Надворі всі. В центрі міста. З псами, з дітьми. Сидять на лавках, з вєєрами. Музика гремить. Барабани. Ржуть. Махають руками. Коло ресторанів і забігайлівок столи з білими скатертинами, бокали. Шум, сміх. Всі ввічливі один до одного. Всі, ска, ввічливі один до одного...
Ми сремося всередині країни так, наче від цього залежить чи здохнуть наші вороги. Це така забава чи що. Куди не зайди. Навіть в чаті біженців в Італії жосткий срач. Бо! Хтось написав з помилкою. Хтось пише російською. Хтось питає, де є робота більше ніж за штуку євро. Роздерти і заклеймити.
Недавно подивилася відео Маркуса і думаю над його словам про те, що нас, українців в світі мало. Життя кожного цінне. І продовжую, подумки собі його слова - Єднання неминуче. Розвиток неминучий. Освіта, прийняття свого за національною ознакою, не за вподобанням президента чи ще щось. А за те, що українець . Бо... З українця можна зробити москаля. легко. Подивіться на своїх змоскалених родичів в раші. У кожного ж є знайомий українець, чи родич, який йобнуся в раші і поносить про нациків? І, можливо, у багатьох є знайомі, які приїхали з росії в Україну давно і відріклися від раші як від гнилого болота. Iнформація робить нас тими, ким ми є. Розуміння необхідності любові до свого і того, хто є ворог - робить сильними. інакше ... тупік.
Слушний час згадати шедевр E.N![]()