Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

Re: Зазеркалье

А вот хвею кому? Волошебственную...

e9198e3b4cfdcb6945ab.jpg
 
Re: Зазеркалье

Действительно. За событиями и позабылось как-то.. :пиво:

Спят. Но им тревожно.
:кот: :кава:

Пью кофе с шарлоткой. Наловчилась-таки в мультиварке их делать. Просто непривычно, что нужно аж 2 часа, чтобы высокая пропеклась. На нервной почве непрерывно пеку что-нибудь)
 
Re: Зазеркалье

Пан Коцький. Коти і котячі

Галина Гребенюк · 2 ч. ·
Нас тут трошки дуже сильно бомблять. Шмаляють Градами по спальным районам, свинособаки. Чую - затихли на час. І пішли ми з Котом у кухню свіжим повітрям подИхати. Стоїмо, дихаємо, і тут я бачу страшне - папірус мій геть сухий, земля прямо порепалась. Це ж я його ще до війни поливала. Взяла поливалку, залила під вінця. Дихаємо далі. А тут знову сирени. От тварі нелюдсьски, це ж мій фікус Колян теж сухий. Тримайся, Коляне! Віримо у ЗСУ!!! :прапор:

5aa3be7774db460d5.jpg
 
Re: Зазеркалье

Пан Коцький. Коти і котячі
Світлана Олександрівна · 1 ч. ·

Шановні котопапи і котомами!
В такі складні часи нашої країни я хочу сказати слова підтримки всім нашим громадянам, особливо тим у кого є пухнастики. Дуже вдячна тим, хто не залишив наших чудернацьких хвостатих та разом з ними переживає такі скрутні часи. Ми з нашою котобандою знаходимось в Києві, не буду писати що ми постійно відчуваємо та що відчувають наші лохмандєї. Мої лохмандєї дві доби не били один одному пики, не робили капості. Всі намагались спати і не чипати нас.
Уявіть мій стан, що я зранку забувала покормити свого самого вереднючого кота Тіму якому 3 місяца, а воно не нявкало та хряцало сухий корм. На другий день він теж не отримав смаколиків. На третій день Тіма заліз до мене на стіл і сказав ти що з глузду з`їхала? А де мої лососі та делікатеси? Я на нього дивлюсь і кажу – б.. Тіма! Ну забула!!
Я бажаю всім мирного та чистого неба, я бажаю щоб у нас все швидко відновилось у країні!!
P.S. На фото - ми залишаємось вдома та годуємо таку маленьку кицюню, звуть Цезарь. Цезарь їсть як маленький бегемотік :кот:

1810d737bc41f4ccf83.jpg
 
Re: Зазеркалье

Живы, сварила 5 литров борща, люблю-целую всех наших, интернет в подвале плохой, до связи
 
Назад
Зверху Знизу