Тут могла бути Ваша реклама!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🟠 21:41 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 21:41 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 21:41 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Розмова була про покупки, які потім виявилися абсолютно марними :ги:

- Ну... Я сьогодні купила плюшевого бобра, він мені дуже необхідний, насправді, і я довго трималася, але вже ніяк було без бобра... І полізла розбирати інші там дуже необхідні речі, і знайшла кролика зі штучного моху, зеленого такого... Довго дивилася на нього, і згадала, що колись він був так само необхідний, як і сьогодні бобер, але так і не згадала, чому...
:іржач:

- А в мене є дуже потрібні 4 плюшеві ведмеді, кролик, кінь, кіт і дві собачки, і я ще періодично добавляю їм нові шмотки і перевдягаю шкарпетки)

- Покажу)
Коту Вуглику був дуже потрібний мʼякий комір-подушка.

- А що думає Вуглик про Вашу покупку? Чи вподобав?

- Вуглик не міг думати :-). Він застиг, боявся рухатись, і навіть кліпати очима боявся. Я дуже швидко знімала, щоб котик не зомлів в цьому колесі :-)

кіт Вуглик у комірі-подушці.jpg

І ці люди стверджують, що шлях до їх серця іде через шлунок! :D
Вони справедливо побоювалися, що побачення в кафе - то не для їхнього шлунку розвага :ги:

Натомість вони дуже згодні на побачення одразу у дівчини/жінки вдома! :їжа:

Воу! невже ти хотіла саме читати?
Тю. Я читаю також. 😊
Моя найулюбленіша екранізація - ,, Разум і почуття,, здається 1995, с Емой Томсон.
Наприкінці, коли вона дізнається, що герой Хью Гранта не одружений, а побрався його брат - я можу це що перечитувати сто разів, що дивитися у фільмі - яке ж щастя за них!
Хоча до чого тут я. 😁 Сила мистецтва...

Тю. Я читаю також. 😊
Моя найулюбленіша екранізація - ,, Разум і почуття,, здається 1995, с Емой Томсон.
:клас: Так, з Еммою Томпсон і ще зовсім молоденькою Кейт Уінслет :угу:

А мені з екранізацій книг Джейн Остін найбільше сподобалася екранізація "Гордість і упередження", теж 1995 року.
Зараз дивлюся, які ще були екранізації, от не пам'ятаю, чи дивилася "Нортенгерське аббатство", та мабуть дивилася ж :)
Наприкінці, коли вона дізнається, що герой Хью Гранта не одружений, а побрався його брат - я можу це що перечитувати сто разів, що дивитися у фільмі - яке ж щастя за них!
:)

Так ніхто б не пхав би у нього тістечко :D
Я мала на увазі "Взагалі не для нього розвага" :) В смислі, що це розвага тільки для дівчини. Вона усе з'їсть, а йому тільки платити! :зуби:

Так, ,,Гордість і упередження,, причому старий серіал, про п'ятьох сестер , і містера Дарсі! Нові екранізаціі мені не зайшли.
,,Емма,, теж...
Позбирала усі книжки Джейн Остін, багато ще залежить від перекладача. Є чудові переклади, а є якісь дерев'яні. 😊

Треба мені переключитися, на щось неромантичне.
,,Ебігейл,, 2024.
Зловмисники вкрали дочку кримінального боса. Така фееечка- балеринка.
А вона виявилась вампіром. І , здогадуюсь, тікай хто може. 😁
В коментах один чоловік пише, була і в нього балерина. Той ще вампір...😊

"Перед романтичним святом провели опитування на тему: яке місце ви вважаєте ідеальним для першого побачення?
Жінки всі, як одна, назвали кафе чи ресторан, а чоловіки – прогулянку парком. Особливо зручно, звичайно, якщо січень та -20. Або листопад та крижаний дощ.
Коротше, розходимося, побачень не вийде. Адже поки леді чекають у кафе, джентельмени блукають холодним парком". :-)
То вони платити не хочуть за жінку. Я, до речі, для першого побачення саме прогулянку і обирала найчастіше. Дуже зручно - трошки погуляв і можна швидко втекти. А проводити час у кафе з людиною, яка не сподобалася, дуже напружує. І незручно одразу піти, то маєш на нього дивитися весь час. А під час прогулянки дивишся на навколишнє середовище, і якщо хтось там бубонить поряд, то не так вже нудно, якщо є на що відволікатися ))))

Та добре, добре, нехай погуляє, поки я собі піцу куплю
От тільки сьогодні читала історію. :-) Дівчина домовилася зустрітися в чебуречній з хлопцем. Приходить. Він сидить, жує чебурек, а продавчиня радісно: "О, нарешті! Він сказав, що ти заплатиш!" :іржач:

проводити час у кафе з людиною, яка не сподобалася, дуже напружує.
Зараз перед побаченнями відеодзвінок роблять, щоб точно знати, на що розраховувати :) Мабуть, це добряче зменшує відсоток невдалих побачень. :rolleyes:

О, я колись пішла на побачення, у юності, років у 18-19, у сад Шевченка. Їхала у автобусі, хлопець почав приділяти мені увагу, запросив на побачення.
Приніс з собою коробочку з домашнім піроженком ,,картоха,,. Запропонував поісти на лавочці напроти фонтану. Казав, що сам зробив.
Очі в мене були на лобі.

Зараз я сяду на свого улюбленого коника - то ж їх матусі навчили, що всі жінки тільки но й мріють, як би ото об'їсти трояндочку :D
В принципі, не так ті матусі і неправі. Якщо взяти мене, то дай боже, щоб один з 29 увагу привернув. Ото й уяви, що хлопець має пригостити 20 дівчат, і не просто тістечком з чаєм (бо це теж несерйозне враження справляє), то це і справді витрати. Та якби хоч наприкінці був результат позитивний. А якщо з жодною нічого не вийде?
Так що сенс у цьому є.

Зараз перед побаченнями відеодзвінок роблять, щоб точно знати, на що розраховувати :) Мабуть, це добряче зменшує відсоток невдалих побачень. :rolleyes:
Скоріш за все, для мене відеодзвінок скоротив би відсоток не невдалих побачень, а взагалі побачень :-) Хоча все-таки вживу це трохи інше.

Назад
Зверху Знизу