Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Піти за цукерками через парк? :) 🍂🍁 Неважливо, що вони в тебе є. Треба поставити мету: хочу шоколадку, наприклад, з родзинками! :-)
Там вогко. Якби не це, я б могла і так себе випхати погуляти - без шоколадки. До речі, вона в мене є. Від подруги дісталося аж три. З однією вона прийшла минулої суботи, а потім ще дві втулила, бо одну проспорила, а іншу за те, що чілку їй підрізала. Так дві я якось з'їла, а третя поки що незаймана :-)
Чьордзабирай, тобі терміново потрібна якась нова більш незайнята подружка :) (типу я не в курсі, як це складно :rolleyes: :) )
Давно потрібна 😐

Вдома працює. Як же я до неї піду, якщо вона зайнята?
Я колись робила так: брала з собою якісь інгредієнти. І вдома у подружки починала місити тісто, нарізати продукти на піццу, пекти її. :-) А вона нехай в цей час робить що хоче. Іли разом, пили каву, - треба ж іноді і від роботи відволікатися на їжу! :-)

Це коли відчувала сенсорний голод і потребу, щоб якась жива істота одного зі мною віку була поруч :)

До речі, непогана зараз альтернатива - татуаж :угу: Може на це я б навіть спромоглася. Хоча хз що з ним буде з віком, воно ж все попливе.
Не попливе - зітреться раніше. Але особисто я на це не пішла б, - страшно. Та й гидко. Дозволити комусь щось на обличчі робити? та нізащо :) Воно у мене одне і інше не купити :)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Дозволити комусь щось на обличчі робити? та нізащо :) Воно у мене одне і інше не купити :)
Ну... На це я б могла відповісти: а дозволяти лікарям копирсатися у зубах чи щось вирізати у тілі ? Так, це необхідність, але я саме про відношення з такого боку: дозволяти щось робити.

Одне іншому не заважає.
До речі, щодо того чоловіка, про якого я вже писала.

Він мені пише: "Оскільки у мене не було стосунків з жінками 20 років, у мене зламалася рефлексія."

Як це рефлексія? Рефлексія - це ж безкінечне гризення самого себе, пережовування своїх дій, думок, емоцій.. :-)

Він же: "Але все інше працює".

Я думала 3 дні над усім цим.. І нарешті дійшло: він має на увазі рефлекси, а не рефлексію! :-)

Це дуже дивний випадок: чоловік, який вважає, що йому "нічого запропонувати жінці" :незрозумію: І це при тому, що вони усі, як правило, вважають самих себе офігенним подарунком на Новий Рік будь-якій жінці. А у того на той момент було: стабильний бізнес, двокімнатна квартира, сам в розлученні, син при колишній жінці. І все це на тлі бажання одружитися вдруге. :ги: Нічого не складається і ніякої логики, вірно? :-)

Але необов'язкове, за власним бажанням... :незрозумію:
Ну як необов'язкове... Якщо вибір або померти або зробити операцію вважати необов'язковим, то таки так )
І нарешті дійшло: він має на увазі рефлекси, а не рефлексію!
Я одразу здогадалася про що він. Хоча, звісно можливі варіанти :-)
Це дуже дивний випадок: чоловік, який вважає, що йому "нічого запропонувати жінці" :незрозумію: І це при тому, що вони усі, як правило, вважають самих себе офігенним подарунком на Новий Рік будь-якій жінці. А у того на той момент було: стабильний бізнес, двокімнатна квартира, сам в розлученні, син при колишній жінці. І все це на тлі бажання одружитися вдруге. :ги: Нічого не складається і ніякої логики, вірно? :-)
Так. І чим все закінчилося?

Ну як необов'язкове... Якщо вибір або померти або зробити операцію вважати необов'язковим, то таки так )
Іра, та я ж мала на увазі татуаж! татуаж - необов'язкове. А стоматолог чи хірургія - інша справа.

Назад
Зверху Знизу