Вибраторы для женщин и девушек

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

Точно! Бойфренд же! :ги: Не українською, але цілком зрозуміло усім людям Землі :)
Бой - все ж таки хлопець, а не чоловік певного віку.
Згадала: друг, якому тоді було вже за 40, сказав: "моя мама зі своїм бойфрендом..", ви можете собі уявити приблизно вік мами :-)
От! :увага:

Читаю цікаве фентезі. Дуже якісно написано! :клас: "Ті, що не мають коріння".

Дівчата! Вам привіт від бобрів!

Я зараз про те, що в українській нема різниці між чоловіком в смислі мужчина і чоловіком в смислі супруг. ;) І те чоловік, і се чоловік.. Як підкреслити, що пара неодружена чи навпаки одружена? "До мене прийшла подруга зі своїм чоловіком". Я в даному випадку маю на увазі просто її поточного М., наприклад.
Це проблема.

Ця книга повертає мене в минуле літо, коли я заготовляла листя, ходила вночі до ставка... Мені знову кортить зайнятися чимось таким чарівним :-)
Якби я вступала до магічної академії, мені варто було б обрати щось таке, пов'язане з рослинами і землею. Друїдський факультет :-) Як це не дивно. Бо я ж насправді байдужа до природи, і до рослин. Але в мене мало б вийти краще, ніж щось інше :-)
Насправді я думаю, що якби я жила у селі та всерйоз зайнялася такими справами, то у мене б почало щось виходити. Бо ті езотеричні техніки, які я робила, мені напряжно, і не дуже є бажання, а ось це цікаво :ги: І пам'ятаєте, як я відчула вербу?

Останнє редагування:
Ця книга повертає мене в минуле літо, коли я заготовляла листя, ходила вночі до ставка... Мені знову кортить зайнятися чимось таким чарівним :-)
Якби я вступала до магічної академії, мені варто було б обрати щось таке, пов'язане з рослинами і землею. Друїдський факультет :-) Як це не дивно. Бо я ж насправді байдужа до природи, і до рослин. Але в мене мало б вийти краще, ніж щось інше :-)
Насправді я думаю, що якби я жила у селі та всерйоз зайнялася такими справами, то у мене б почало щось виходити. Бо ті езотеричні техніки, які я робила, мені напряжно, і не дуже є бажання, а ось це цікаво :ги: І пам'ятаєте, як я відчула вербу?
Збирала листя у копиці?

Згадала: друг, якому тоді було вже за 40, сказав: "моя мама зі своїм бойфрендом..", ви можете собі уявити приблизно вік мами :-)
Кохання у будь якому віці доречно. Кохання додає сенсу у життя та може стати міцним якорем, за який варто триматися. А навіщо жити без кохання? Що може його замінити?

Ps Доброго ранку шановні пані та панове

Доброго ранку! З добром :кава:

OIG1.jpg

Кохання у будь якому віці доречно. Кохання додає сенсу у життя та може стати міцним якорем, за який варто триматися. А навіщо жити без кохання? Що може його замінити?

Ps Доброго ранку шановні пані та панове
Ф'ям же не про це писала, а про назву бойфренд у 60 років :-)

Ф'ям же не про це писала, а про назву бойфренд у 60 років :-)
Їм навіть більше, за 70 :) Мама друга цікава дама, пов'язана з наукою, він теж щось таке по науковій частині, доценти чи професура, на роботі й познайомилися, а вже в пенсійному віці почали жити разом. Але шлюб не укладають, мабуть, щоб не заплутуватися з нащадками. Живуть разом вже давно, а друг так і називає громадянського чоловіка мами її бойфрендом :-)

Назад
Зверху Знизу