Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Знайшла ще одного непоганого читця, але знов класичні твори.
О, так виявляється це з нього я почала слухати аудіо - з Фоліанту, а не з Світанку.
Згадала, як у якомусь детективі старий чоловік шукав помічницю, яка йому читатиме, перебрав купу. От і я зараз відчуваю себе як той чоловік ))
Одна чтиця чомусь тягне закінчення у словах. Причому так-то розмовляє нормально, але коли починає читати - то отаке з нею стається. І думаю, що вона це робить навмисно, тобто намагається щоб було виразніше, але то казна-що виходить, як на мене.

не бачила цього раніше
Вікуся, вчергове нагадую про:
(щоб ти не забула :) )

240046.webp

От як таке може бути - я третій день думаю думку "може зв'язати светрик" По сайтах ходжу, майстер класі дивлюся, спиці відшукала... І тут ти з торбинкою для вязання:клас: :D
Це все інформополе Землі :-) Підслухує думки і підкидає рішення :)

Знову вибухи. То мабуть через погоду краще звук доноситься.

у мене з'їхала кукуха
узяла светрик і пальто
наплічник термос зонт валізу
поїхала на з'їзд кукух

© Олівець muzz Наталя Підлісна
Шкода, що Лариса перестала писати. У неї іноді були дуже вдалі пиріжки.

Ні, легенький французький "Затемнення"
"Франція, плато Обрак. Жителі готуються побачити повне сонячне затемнення. Під час затемнення 18-річний хлопець Лука випадково стріляє у свою дівчину Нур, а коли приводить до місця трагедії допомогу, її вже не знаходять. Матері Луки, співробітниці поліції на ім'я Маню, та її напарниці Жоанні належить розібратися в цьому загадковому злочині, принагідно розкриваючи похмурі таємниці місцевих мешканців та вирішуючи хворобливі сімейні проблеми."

Нічого собі легенький :)

Назад
Зверху Знизу