Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ось ще один з мого улюбленого одягу, але тут проблема, що ота кохтинка трикотажна, отже трохи тепленька, але ж нема рукавів, то плечі мерзнуть )) тобто це такий період ще треба піймати коли надягти. І я в цей період зовсім біла, і це мені не подобається. І колір хотілося б ближче до блакитного, бо під цей і помаду не підбереш, тускле все якесь, я люблю трохи яркіше :)

Я оце, паха, два дні слимаків на полуниці збираю та тебе згадую. Як ти з ними дружиш :)

Ню не буде. Але щоб відволіктися, у нас сьогодні показ одягу. Три фото вже були ;)
Це мій улюблений дискотечний одяг :) Шортики, дуже зручно танцювати :-) Рубають на кореню усі спроби заглянути під спідницю :іржач:

Обличчя не закриваю, бо фото і так нечітке, і взагалі я його потім приберу :)

Верх від цього вбрання у мене зберігся й досі. Напевно, я його любила:)
Ти була і темненькою, виявляється! :-)
Лено, оце ми вперше тебе побачили?
А весільна?! невже ти забула :) Тоді ще така кумедна історія була з хлопцем, який вважав, що Лена тільки його :)

Це мій улюблений дискотечний одяг :) Шортики, дуже зручно танцювати :-) Рубають на кореню усі спроби заглянути під спідницю :іржач:

Обличчя не закриваю, бо фото і так нечітке, і взагалі я його потім приберу :)
Воно золотисте? Чи з зеленим?

:угу: Теж не люблю бути білою - і засмагати не люблю, і автозасмаг теж. :іржач: Що робити?! :незнаю: :-)
Тому колись в мене улюблениці пори року були початок осені і кінець весни, коли ще не так тепло і можна носити колготки і короткі спідниці :)

Назад
Зверху Знизу