Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Серед м"яких іграшок та щоб без усіляких крабів!Схоже можна вже бажати добраніч![]()
Хай кожен спить як хочеСеред м"яких іграшок та щоб без усіляких крабів!![]()
![]()
Який добраніч, світло дали!Схоже можна вже бажати добраніч![]()
Мій був ведмедикомВ мого брата в дитинстві була така шапочка на НР - зайчик![]()
Який добраніч, світло дали!![]()
Дивлюся у вікно – півдвору не спить!Нарешті.
На радощах, зрозуміло..Дивлюся у вікно – півдвору не спить!![]()
Їсти готують - у нас електроплитіНа радощах, зрозуміло..А ти, поки була без гаджетів, може, частіше гуляла? наприклад, до бобрів?
![]()
А як ви харчувалися? Мені здається, ти казала, що колись обзавелися плиткою на сухому топливі чи газі?Їсти готують - у нас електроплиті
До бобрів не ходили поки що. Сьогодні була в пункті незламності - гаджети заряджала![]()
СпиртовкаА як ви харчувалися? Мені здається, ти казала, що колись обзавелися плиткою на сухому топливі чи газі?
Черги великі в пункті незламності були?
Ок, спати не будемо. Давайте розповідати казкиЯкий добраніч, світло дали!![]()
Ні, я зараз вже майже в ліжкуОк, спати не будемо. Давайте розповідати казки![]()
Тоді тобі точно потрібна казкаНі, я зараз вже майже в ліжку![]()
Таке собі кіно, секта кухарів-маніяків, ближче до трагікомедії.cof-cof. Щоправда, в даному випадку tea-cof
Бо я чомусь зробила вибір на користь чаю з лимоном. Думаю щодо фільму, про нього писав Олександр 1-й нещодавно, цікава тема, мабуть і тобі сподобається: "Мєню" 2022.
Зацікавила історія створення: Ідея фільму з'явилася у сценариста Вілла Трейсі у процесі відвідування Бергена в Норвегії, коли він вирушив на катері до вишуканого ресторану на приватному острові і зрозумів, що його не випустять з острова, доки він не зробить замовлення у ресторані та не з'їсть його.
Нічого собі!![]()
Страшне. Напевно й виделками відвідувачів тицяли!секта кухарів-маніяків, ближче до трагікомедії.
Не хворій . Швидшого одужання.Температура 38 поки щоТак що моє налаштування виявилося безсилим проти ковіду 🤣 А з іншого боку - він же потрапив в організм раніше, ніж я налаштувалася, тож які претензії
![]()