Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А цей Максимальний Бе адміністраторів не цікавить випадково?

Пробігла за хлібцем. Повернулася з різним. Але я не про те. Заодно й винесла для безпритульних котів частування. Так ось, у місці для їх "дозаправки" був виставлений горщик з пророщеною котячою травою. Давно мені не було так соромно! - своїм я траву так і не проростила :D

Пробігла за хлібцем. Повернулася з різним. Але я не про те. Заодно й винесла для безпритульних котів частування. Так ось, у місці для їх "дозаправки" був виставлений горщик з пророщеною котячою травою. Давно мені не було так соромно! - своїм я траву так і не проростила :D
:кот:
Треба якнайшвидше поставити пророщували овес чи щось таке. :пиво: Моїй киці спробуй не дати травичку - буде мене підгризати, напевно :D

Штрафи і примус це не демократія
Ок, я твою думку почула, але залишаюся при своїй. росія скільки часу нав'язувала Україні свою мову і взагалі все своє, що люди почали стидатися своєї рідної мови, а ти кажеш про демократію? В цьому питанні я за те, щоб повернути мову.

:кот:
Треба якнайшвидше поставити пророщували овес чи щось таке. :пиво: Моїй киці спробуй не дати травичку - буде мене підгризати, напевно :D
Вже замочила овес! Совість мене заїла! Я ж ще й на балконі всі ті сушені очитки зрізала. :D

Забрала? :ги:

• Це смішно!
Реакції: E.N
Хотіла щоб всі висловилися. Бо раптом хтось когось недозрозумів :іржач:
Для мене ця тема оазис без срача, а зараз ще й мовний клуб у приємній компанії. Ну ось приходить людина в такий клуб і підбадьорюючись заявляє, що він так говорити тут не буде. Ну, і як до цього можна ставитися? З подивом :кава:

Назад
Зверху Знизу