Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не забудь про безпритульних бобрів.Пробігла за хлібцем. Повернулася з різним. Але я не про те. Заодно й винесла для безпритульних котів частування.
Боже, хоч біжи назадНе забудь про безпритульних бобрів.
:кот:Пробігла за хлібцем. Повернулася з різним. Але я не про те. Заодно й винесла для безпритульних котів частування. Так ось, у місці для їх "дозаправки" був виставлений горщик з пророщеною котячою травою. Давно мені не було так соромно! - своїм я траву так і не проростила![]()
Ок, я твою думку почула, але залишаюся при своїй. росія скільки часу нав'язувала Україні свою мову і взагалі все своє, що люди почали стидатися своєї рідної мови, а ти кажеш про демократію? В цьому питанні я за те, щоб повернути мову.Штрафи і примус це не демократія
Я правильно розумію: кава у тебе не солодка? Печиво-шоколадки це виправляють, звичайно
Ще раз: тут російської не треба. Якщо ти не поважаєш мої прохання, то і я не повожатиму твоє право висловлюватися.
Вже замочила овес! Совість мене заїла! Я ж ще й на балконі всі ті сушені очитки зрізала.:кот:
Треба якнайшвидше поставити пророщували овес чи щось таке.Моїй киці спробуй не дати травичку - буде мене підгризати, напевно
![]()
Хотіла щоб всі висловилися. Бо раптом хтось когось недозрозумівА цей Максимальний Бе адміністраторів не цікавить випадково?
Буває солодка з молоком, буває чорна без цукру, по настрою.Я правильно розумію: кава у тебе не солодка? Печиво-шоколадки це виправляють, звичайно![]()
Забрала?Пробігла за хлібцем. Повернулася з різним. Але я не про те. Заодно й винесла для безпритульних котів частування. Так ось, у місці для їх "дозаправки" був виставлений горщик з пророщеною котячою травою. Давно мені не було так соромно! - своїм я траву так і не проростила![]()
Головне шоб не в сортирі.))Вже замочила овес!
Штрафи і примус це не демократія
Головне шоб не в сортирі.))
Ти що, це ж сирітки :кот:Забрала?![]()
Не забудь про безпритульних бобрів.
Та я про усіх і кажуЯ ж не в особистих фотку кинув)
Тому "аж в таких відносинах" я зі всіма тут)
Але в тебе є рожевий батіг, тому ти попереду всіх !))
Для мене ця тема оазис без срача, а зараз ще й мовний клуб у приємній компанії. Ну ось приходить людина в такий клуб і підбадьорюючись заявляє, що він так говорити тут не буде. Ну, і як до цього можна ставитися? З подивомХотіла щоб всі висловилися. Бо раптом хтось когось недозрозумів![]()
Я вчора вдома знайшла костюм кенгурукоханка голосно стогнала
бо після пристрасної гри
вона застрягла у костюмі
бобри
© Іронія muzz БХ