Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

  • Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
О, я ж обіцяла робити екскурси в своє дитинство! Зараз щось знайду.
А ви теж пошукайте, хто вдома живе.
Можна і не в дитинство, а просто щось.
Я можу екскурс з теперішнього, бо маю багато барахла:D:D:D
 
Ех, згадала ото вчорашній конкурс, і так мені захотілося вас пофотошопити! Щось би таке гарне зробити. Бо я вже й забуло як то, давно не бралася, тільки якісь дрібниці для роботи. Та й нема в мене тут на компі фотошопу, онлайн можна, але там мені дуже незручно.
 
на стрінгах вишила кохаю
і рядом вишила маршрут
© дядько в & Меланія Дереза
:D
 
Останнє редагування:
Привіт, все добре..працюю..
набрала вагу..тепер я +2 кг :рл:
Переглянути вкладення 13222489
Привіт, рада бачити.
Я думаю, що тобі +2 мають бути до лиця.
Ти така струнка, що по ідеї маєш мати свіжіший вигляд. І все.
Взагалі мій косметолог завжди говорила, що розїдатися з молодості не варто. А раз на 15 років дозволяти додати собі пару кг. І тоді довго можна мати гарний контур обличчя.
Ну спосіб життя, сонце і тд не відкидаємо, звісно.
 
Я чогось його зовсім не лю, той хумус. Може не їла смачний . Негетси то дітям.
Хумус роблю сама. Тут усі його їдять. І багато. Багато вегетаріанців.
Ти знаєш, смачно. І взагалі в Берліні багато смачної їжі.
Це стереотипи, що німці їдять тільки ногу і капусту.
 
Я досі від'їстися не можу, але хоча б не лякаю вже сама себе у дзеркалі. Це вже добре :їжа: :)
Востаннє 50 кг важила після реанімації у 2020. А на перший поверх кількома сходинками піднятися не могла. Усю трясло від нестачі всього. Ну його так важить. Потім наїла трохи. Зараз уже зовсім худий - не надто здорово.
 
До наших кицьок прийшов новий наречений. І мені його не вдалося відігнати :іржач: Інші хоч на кілька метрів відійдуть та чекають, а цей лізе напролом :іржач: молодий ще, неляканий. Наречений красивий, але нам кошенята не треба, я дівчат в кухню запустила, а він не йде, сів на колодязі та чекає... Переглянути вкладення 13222536
 
Останнє редагування:
Привіт.
У мене немає наснаги худнути....і тренування відклала на невизначений термін :rolleyes:
Привіт, мені можна трохи. У мене зараз сидячий режим. Мало рухаюся. Треба трохи себе обмежити
 
Востаннє 50 кг важила після реанімації у 2020. А на перший поверх кількома сходинками піднятися не могла. Усю трясло від нестачі всього. Ну його так важить. Потім наїла трохи. Зараз уже зовсім худий - не надто здорово.
Я недавно з'ясувала, що пів життя вважала, що важу на 8 кг більше, ніж є насправді ))) ну та важилася де прийдеться. А це в невістки ваги електронні. Я ще роки чотири на них важилася, та не повірила в результат, а це вже мене три людини запевнили, що правильно показує ))))
 
До наших кицьок прийшов новий наречений. І мені його не вдалося відігнати :іржач: Інші хоч на кілька метрів відійдуть та чекають, а цей лізе напролом :іржач: молодий ще, неляканий. Наречений красивий, але нам кошенята не треба, я дівчат в кухня запустила, а він не йде, сів на колодязі та чекає... Переглянути вкладення 13222536
Гарний.
Наречений моєї дівчинки нещодавно потонув. Страшна смерть. Гуляв із господинею біля річки і провалився під лід. Так скільки він важить.
Загалом його миттєво під лід течією віднесло.
Боюся я всяких колодязів.
 
можу оповісти про су-від готування

короче прочел на itc.ua статью про су-вид приготовление мяса.
вкратце - нужно поместить в вакуумную упаковку мясо и мясо в упаковке в водяную баню, в которой поддерживается температура, разная там от 50 до 70 град. от температуры зависит приготовление - с кровью, среднее, или хорошо приготовленное.
понятно, что нужны приспособления - вакуумматор для запаивания мяса в вакуумную упаковку, и терморегулятор. вакуумматор то я купил. а терморегулятор - выглядит кустарно, как обычный электрокипятильник, вешается на борт кастрюли и вот 10 часов это чудо там висит и греет. понятно, что испарения из открытой кастрюли - то нужно держать включенной вытяжку 10 часов. данунафик.

выродилось решение в следующее:
1. покупается мясо уже запаянное в вакуумную упаковку.
2. в чашу мультивварки наливается 2л воды, и туда помещается мясо в упаковке, не распаковывая, закрыть крышку.
3. выставляется режим медленноварки (он поддерживает 72 град. температуру) и на 10 часов таймер.

ну и все. через 10 часов мясо (типа буженина) готово
Деякі м'ясо і рибу в посудомийці готують на 70 градусах.
 
Назад
Зверху Знизу