До речі, про кодування символів.
Підписана на жінку, яка малює мандали. Вже деякий час думаю про це, там є дуже приємні роботи, на які хочеться дивитися і дивитися. Крім того, вона робить індивідуальні замовлення, вкладає те, що саме тій людині потрібно. Але цікаво не через те, хоча б я не проти і собі таке мати, але гадаю, що коштує те недешево, а мені хотілося б самій спробувати малювати. Не впевнена чи вистачить терпіння, бо на вишивку чи в'язання не вистачає. Але ж малювати - то таки цікавіше, хоч візерунки повторюються, а мені саме через те і нудно.
До мандали справа, мабуть, не дійде, тим більш, що та людина, хоч і дає майстер-класи, але вона не з України.
А от на вишивання бісером я майже налаштувалася. Навіть вже зробила вирізку з паперу )) Вишивку ту побачила в Городскої Ласки (хто знає таку юзершу), схема покупна, а я вирішила обійтися своїми силами. Трохи з тканиною є проблемка, але її можна вирішити. Отже, треба тільки налаштуватися

А ось, до речі, мандала, яку та жінка створила. "Воїни світла". Мені дуже-дуже до вподоби. Не тому, що про Україну, а просто я її відчуваю.
Переглянути вкладення 13217363