Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
прювіт прювііт від котика Маарсіка :пиво:

Вкладення

• IMG_20240117_230926.webp
    IMG_20240117_230926.webp
    193.4 КБ · Перегляди: 40
Колись зайшла в нас мова про ліжка, що риплять. Я тоді шукала картинку, і не знайшла. А зараз вона мені трапилася у ФБ. Тож прошу :-)

1705526143821~2.webp

ff4eaa1143af700cb332c3ef1a2bfddc_750x.png

Щодо серіалу: з'являється Київська Русь! :) На чолі з Віщим Олегом. 🤴 Ну а шо, теж варяг же. Автори серіалу Останне королівство до такого не дотумкали :)

Останнє редагування:
Bing в нападі побоювання усього несумісного з мораллю не дозволяє робити ніяких картинок з запитом "ванна". Дівчина лежить у ванні - не можна, бо "мало лі чого вона там лежить", ну гаразд, "купається в ванні" - знов несумісний з політикою сайта запит :-) Я вже подумала, що він поламався і вирішила спробувати щось нейтральне. Нейтральне можна :-)

Дівчина брюнетка з зачіскою каре норм, але з чашкою ШІ все-таки лоханувся, просила "дівчина п'є какао, свічки навколо", так він свічку вліпив не туди :-) Є картинка с з правильним какао, але там нема сіамського котика :любов:

OIG.jpg
імхо -крутяк як раз в тому, що вона збирається пити вогонь..:кава:

Колись зайшла в нас мова про ліжка, що риплять. Я тоді шукала картинку, і не знайшла. А зараз вона мені трапилася у ФБ. Тож прошу :-)

1705526143821~2.webp
Так, інтенсивній **** це ліжко не роздовбає. ))

ПС. У мене знайомий робив таке ліжко з цегли з такої причини. Вічне.))

Доброго ранку! Бути добру :кава:

OIG.x0S5HcrGUXbNp1W.jpg
бобра...
.webp

із меморіз:

Чудовий компаньйон практично в будь якій ситуації. Став для мене вірним сусідом в офісі. З часом я припинив ходити до офісу адже бобер справляється і так. Його голос чудово виражає всю гамму емоцій яку переживає працівник на роботі.

Переваги:Відмінно заміняє мене на робочому місці і по зовнішньому вигляду і по душевному стану
Недоліки:Прибиральниця може зловити сердечний приступ коли побачить його обличчя вночі (с)
Брав по відгукам, на Донбас на позиції, щоб відлякувати ДРГ супротивника. З функцією не справився, бо зайняв посаду заступника з морально-психологічного забезпечення та став жити в бліндажі. Не знаємо як виселити

Переваги:Швидко пристосовується в колективі
Недоліки:Зайняв краще спальне місце (с)

бобра...
бобр.jpg

із меморіз:

Чудовий компаньйон практично в будь якій ситуації. Став для мене вірним сусідом в офісі. З часом я припинив ходити до офісу адже бобер справляється і так. Його голос чудово виражає всю гамму емоцій яку переживає працівник на роботі.

Переваги:Відмінно заміняє мене на робочому місці і по зовнішньому вигляду і по душевному стану
Недоліки:Прибиральниця може зловити сердечний приступ коли побачить його обличчя вночі (с)
Брав по відгукам, на Донбас на позиції, щоб відлякувати ДРГ супротивника. З функцією не справився, бо зайняв посаду заступника з морально-психологічного забезпечення та став жити в бліндажі. Не знаємо як виселити

Переваги:Швидко пристосовується в колективі
Недоліки:Зайняв краще спальне місце (с)
Бачу такого у магазині для тварин. У відділі іграшок для домашніх улюбленців. Давно на нього дивлюся – для себе :D

Назад
Зверху Знизу