Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я зараз там
імхо -крутяк як раз в тому, що вона збирається пити вогонь..Bing в нападі побоювання усього несумісного з мораллю не дозволяє робити ніяких картинок з запитом "ванна". Дівчина лежить у ванні - не можна, бо "мало лі чого вона там лежить", ну гаразд, "купається в ванні" - знов несумісний з політикою сайта запитЯ вже подумала, що він поламався і вирішила спробувати щось нейтральне. Нейтральне можна
Дівчина брюнетка з зачіскою каре норм, але з чашкою ШІ все-таки лоханувся, просила "дівчина п'є какао, свічки навколо", так він свічку вліпив не тудиЄ картинка с з правильним какао, але там нема сіамського котика
![]()
прювіт прювііт від котика Маарсіка![]()
Дякую, приймається..Доброго ранку, добра поруч
![]()
О так, кіт - це, без сумніву, добродобра поруч
Добро вигулькнуло на мить з чашки, показати, що воно там є, - і в наступну мить сховається назадДоброго дня всім нам.
А це ШІ? Судячи з ручки на серці - такДобро вигулькнуло на мить з чашки, показати, що воно там є, - і в наступну мить сховається назад
![]()
Так, інтенсивній **** це ліжко не роздовбає. ))Колись зайшла в нас мова про ліжка, що риплять. Я тоді шукала картинку, і не знайшла. А зараз вона мені трапилася у ФБ. Тож прошу
![]()
З Пінтереста. Але й там зараз справжні фотки витісняються творами ШІА це ШІ? Судячи з ручки на серці - так![]()
воно ж холодне...брррТак, інтенсивній **** це ліжко не роздовбає. ))
ПС. У мене знайомий робив таке ліжко з цегли з такої причини. Вічне.))
бобра...Доброго ранку! Бути добру
![]()
Бачу такого у магазині для тварин. У відділі іграшок для домашніх улюбленців. Давно на нього дивлюся – для себебобра...
![]()
із меморіз:
Чудовий компаньйон практично в будь якій ситуації. Став для мене вірним сусідом в офісі. З часом я припинив ходити до офісу адже бобер справляється і так. Його голос чудово виражає всю гамму емоцій яку переживає працівник на роботі.
Переваги:Відмінно заміняє мене на робочому місці і по зовнішньому вигляду і по душевному стану
Недоліки:Прибиральниця може зловити сердечний приступ коли побачить його обличчя вночі (с)
Брав по відгукам, на Донбас на позиції, щоб відлякувати ДРГ супротивника. З функцією не справився, бо зайняв посаду заступника з морально-психологічного забезпечення та став жити в бліндажі. Не знаємо як виселити
Переваги:Швидко пристосовується в колективі
Недоліки:Зайняв краще спальне місце (с)
Лено, дуже гарна картинка вийшла - атмосферна ❤️Доброго ранку! Бути добру
![]()
Мене Вікина картинка з патефоном надихнулаЛено, дуже гарна картинка вийшла - атмосферна ❤️