andrecooper
A
Вот объяснтие мне, отсталому.
Носки с дырками - неприлично. Драные трусы - неприлично. Но почему драные дырявые джинсы это модно и современно?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вот объяснтие мне, отсталому.
Носки с дырками - неприлично. Драные трусы - неприлично. Но почему драные дырявые джинсы это модно и современно?

фасон такой
Спасибо. Теперь понятно.
Буткат : практически классикаЛюбитель эпатажа!![]()
та яка різниця, це викликає якісь нудотні відчуття.так на фото не я
та яка різниця, це викликає якісь нудотні відчуття.

Звучит как отправка "в последний путь"мы запомним тебя таким

так. я колись давно бачила чудо-передачку по якомусь каналу про таких ідіотиків. прийшов до пластичного хірурга зашивати дірки у щоках. там окрім естетичного фу ще купа незручностей (м,яко кажучи). і те, що їжа випадає - сама мала з них. там порушується водний баланс слизової, бактерії, запалення... якщо коротко - прийшов зашити, бо заї..ло і на роботу не берутьИнтересно, у него еда не вываливается, когда он ест?...
так. я колись давно бачила чудо-передачку по якомусь каналу про таких ідіотиків. прийшов до пластичного хірурга зашивати дірки у щоках. там окрім естетичного фу ще купа незручностей (м,яко кажучи). і те, що їжа випадає - сама мала з них. там порушується водний баланс слизової, бактерії, запалення... якщо коротко - прийшов зашити, бо заї..ло і на роботу не беруть

ЕстьАвторитеты для них - друзья с еще большими отверстиями

я бы тоже такого дырявого дебила на работу не взял. зачем мне ебанат.так. я колись давно бачила чудо-передачку по якомусь каналу про таких ідіотиків. прийшов до пластичного хірурга зашивати дірки у щоках. там окрім естетичного фу ще купа незручностей (м,яко кажучи). і те, що їжа випадає - сама мала з них. там порушується водний баланс слизової, бактерії, запалення... якщо коротко - прийшов зашити, бо заї..ло і на роботу не беруть
да никуда. что бы там не дудели про молодежность, нестандартность и желание выделиться, все это лишь попытки прикрыть уебанство этих людей.Смотря что за работа. Я бы не была столь категоричной. Конечно не воспитателем в садик и не медбратом в детскую больничку

Все свое ношу с собой⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

я бы тоже такого дырявого дебила на работу не взял. зачем мне ебанат.