А у мене після епілятора з.явилися вросші волоски
Багато у кого так, але особисто у мене вiд воску бывають частiше) тут хiба що пiлiнг допоможе
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А у мене після епілятора з.явилися вросші волоски
Не всегда пилинг помогает. Нужно правильно депиляцию просто делать.агато у кого так, але особисто у мене вiд воску бывають частiше) тут хiба що пiлiнг допоможе
Пілінг допомагає. Просто не треба себе весь час пілінгувати. Від нього теж вростають волоски. 2 рази в тиждень достатньо. Я коли перестала епілятором користуватися, у мене через 2 місяці ніяких вросших волосків. В цей користувалась тільки бритвою. А потім перейшла на воскову епіляцію. Тільки не купуйте воскові смужки. Їх немає нормальних. Я ходжу до спецаліста. Недорого і якісно. 2 тижні ходжу гладелька і без цих вросших волосків.Не всегда пилинг помогает.
Девушки, есть ли среди вас опытные мастера эпиляции или медики? Как думаете, можно ли использовать компрессы из димексида и лидокаина 10%?
Или может лучше сделать несколько уколов 2-процентным?
и самой это делать впервой неудобно.Теорию знаю,а практики нет)))Но я и так обезболила хорошо,что аж не почувствовала ожогов серьезных во время эпиляции.