Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ДТП на Сумской (18+)

• Автор теми Автор теми s3ns3i
  • Дата створення Дата створення

Кого Вы считаете виновным в данном ДТП?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1882
Якщо водій припиняє рух прямо по ПДР
давай про початок руху. і чому необхідно включати повоортник згідно ПДР?
та тому, що вже сказали - на світлофорі не початок руху, а відновлення. а прчаток - з краю ПЧ. і якщо ти починаєш рух з правої сторони ПЧ, то вмикаєш лівий поворотник. якщо з лівої - то правий. лце і є
9.2.
Водій повинен подавати сигнали світловими покажчиками повороту відповідного напрямку:

а) перед початком руху і зупинкою

Допис від fraddy
Я тебе доповню для зупинки на узбіччі/краю ПЧ(?) :

до чого тут твоя відсебятина?
в якому пункті так написано?
А чому ти процитував моє речення, якось самовільно вирізавши із нього одну із обставин? :незнаю:
В оригіналі було так: Я тебе доповню для зупинки на узбіччі/краю ПЧ або маневрі:
Далі там же прочитаєш наступну цитату із ПДР:
9.4 Подавати сигнал покажчиками повороту або рукою належить завчасно до початку
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
...

Допис від fraddy
Я тебе доповню для зупинки на узбіччі/краю ПЧ(?) :

А чому ти процитував моє речення, якось самовільно вирізавши із нього одну із обставин? :незнаю:
В оригіналі було так: Я тебе доповню для зупинки на узбіччі/краю ПЧ або маневрі:
Далі там же прочитаєш наступну цитату із ПДР:
9.4 Подавати сигнал покажчиками повороту або рукою належить завчасно до початку
...
зупинка на (перед) світлофорі, переході - це маневр?

зупинка на (перед) світлофорі, переході - це маневр?
тобто зупинка не на узбіччі/краю ПЧ , а перед світлофором не є маневром?
Читай перший розділ термін зупинка, який використовується у багатьох вимогах ПДР у наступному змісті:
припинення руху транспортного засобу ... якщо це необхідно для ... виконання вимог цих Правил (надання переваги в русі, виконання вимог регулювальника, сигналів світлофора тощо);
---------
Це був повтор надцятий раз.
Мені набридло.

Читай перший розділ термін зупинка, який використовується у багатьох вимогах ПДР у наступному змісті:
припинення руху транспортного засобу ... якщо це необхідно для ... виконання вимог цих Правил (надання переваги в русі, виконання вимог регулювальника, сигналів світлофора тощо);
---------
Це був повтор надцятий раз.
Мені набридло.

я тебе питаю зупинка для надання переваги в русі, виконання вимог регулювальника, сигналів світлофора - це маневр чи не маневр?

Ну шо сказать, был я на той не деле в вашем Киеве несколько раз проездом. Это ж трындец какой-то! Наши заедроны отдыхают и даже уже не курят.

По основным магистралям меньше сотки никто не едет от слова вообще. Мне в правом ряду приходилось ехать около 90, шоб не выбиваться из потока.

Игра в шашки, поворот из любого ряда в любую сторону тут норма.

Остановился заправиться на бориспольской трассе: с рёвом на совершенно бешеной скорости проносится пара мотоциклистов.
Спрашиваю у заправщика - шо це було? Он отвечает, шо у них каждую пятницу тут по вечерам гонки - сначала мотоциклисты, а потом автомобили начнут. Понял я, шо надо сматывать удочки, да побыстрее.

Ну, успели проскочить Борисполь до начала основного действа, перекрестился, поехал себе спокойно домой.

Ну шо сказать, был я на той не деле в вашем Киеве несколько раз проездом. Это ж трындец какой-то! Наши заедроны отдыхают и даже уже не курят.

По основным магистралям меньше сотки никто не едет от слова вообще. Мне в правом ряду приходилось ехать около 90, шоб не выбиваться из потока.

Игра в шашки, поворот из любого ряда в любую сторону тут норма.

Остановился заправиться на бориспольской трассе: с рёвом на совершенно бешеной скорости проносится пара мотоциклистов.
Спрашиваю у заправщика - шо це було? Он отвечает, шо у них каждую пятницу тут по вечерам гонки - сначала мотоциклисты, а потом автомобили начнут. Понял я, шо надо сматывать удочки, да побыстрее.

Ну, успели проскочить Борисполь до начала основного действа, перекрестился, поехал себе спокойно домой.
В Києві нема ніякого контролю швидкості, правил стоянки, проїзду перехресть... Поліція трохи контролює полосу громадського транспорту - туди вже лізуть менше.
Чекаєм втілення фотофіксації восени для всеосяжної єблі порушників ПДР! Чого і харків"янам бажаю.

Что верно, то верно. Жена постоянно визжала, пока мы ехали по Киеву.
Но Харьков - первый (место) город, который пытается составить конкуренцию Киеву в вопросах антибезопасности ДД.

зрозумів. не можеш з себе вичавити, що не маневр.
тоді далі. якщо така зупинка не є маневром, то чи є маневром відновлення руху? адже зміни напрямку руху не відбувається?

звісно, що не є маневром. саме тому за такої зупинки та подальшого відновлення руху ПДР не вимагають вмикати поворотники, а тільки під час маневрування.

далі.
пункт 10.1.
Перед початком руху, перестроюванням та будь-якою зміною напрямку руху водій повинен переконатися, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху

ніяк не можна приписати дрону. тому що він не починав рух згідно ПДР.

початок руху на картинці. тому пункт
9.2.
Водій повинен подавати сигнали світловими покажчиками повороту відповідного напрямку:

а) перед початком руху і зупинкою;

Маневрування (маневр) — початок руху, перестроювання транспортного засобу в русі з однієї смуги на іншу, поворот праворуч чи ліворуч, розворот, з’їзд з проїзної частини, рух заднім ходом.

g8gagc.webp

як вище вже писали - початок руху - це з обочини, краю ПЧ, виїзд з двору, гаражу, парковки тощо.
відновлення руху на світлофорі не є маневром і початком руху згідно ПДР.
тому 10.1 немає ніякого відношення в даному випадку.
що там ще залишилось проти дрона?
межі перехрестя не намалювали. тому отой старт на жовтий плюс червоний також в прольоті.
проїзд правого світлофора на червоний? штраф . за умови, що той світлофор стосується смуги дрона.

що там ще залишилось проти дрона?
межі перехрестя не намалювали. тому отой старт на жовтий плюс червоний також в прольоті.

Услышишь в приговоре, что там ему осталось.
Межі перехрестя намалювали. Надо было на заседания ходить или внимательно смотреть видеоролики заседаний.

Услышишь в приговоре, что там ему осталось.
Межі перехрестя намалювали. Надо было на заседания ходить или внимательно смотреть видеоролики заседаний.

звісно, що ви намагаєтесь проштовхнути готовий вирок. але за гроші, а не по правилам та закону. тому в обвинуваченні такі нескладушки.
а чи вийде?

Я не проталкиваю готовый приговор. Деньги мне никто не платит, хотя и предлагали небезвозмездное участие в процессе.
Я не представляю интересы Зайцевой и не являюсь помощником Козырь. Но то, что я в курсе многих вещей, которые вам неизвестны, заметить наверное можно.

Я не проталкиваю готовый приговор. Деньги мне никто не платит, хотя и предлагали небезвозмездное участие в процессе.
Я не представляю интересы Зайцевой и не являюсь помощником Козырь. Но то, что я в курсе многих вещей, которые вам неизвестны, заметить наверное можно.

я писав про суд.
а так якось дуже дивно, що якийсь незацікавлений немісцевий присутній на засіданнях в Харкові. ну, суто з цікавості, так?

А добрые отношения с одним из адвокатов в расчет не идут? Не?

Назад
Зверху Знизу