Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ДТП на Сумской (18+)

• Автор теми Автор теми s3ns3i
  • Дата створення Дата створення

Кого Вы считаете виновным в данном ДТП?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1882
мог... или "уже не мог" ? на перпендикуляре, в темноте, вне привязки к видимым ориентирам перекрестка..... (если 80+ - то лексус был вне границ перекрестка, так?)

УЖЕ НЕ МОГ. Если тебя смущает темное время суток, попробуй хоть и в слабоосвещенном месте (в отличии от хорошо освещенной площади), сделать 35- 40 шагов и обернуться на начинающего движение своего соседа, который оставался стоять на месте, пока ты шел.
При включении зеленого для Дронова, Лексус был в 30 метрах от того места, где Дронов его "встретил".

Ссыль на ПДД Украины плиз, если не трудно.
Неужели сам не осилил?
Ну ок, я тебе даже скопипастю:
зупинка - припинення руху транспортного засобу на час до 5 хвилин або більше, якщо це необхідно для посадки (висадки) пасажирів чи завантаження (розвантаження) вантажу, виконання вимог цих Правил (надання переваги в русі, виконання вимог регулювальника, сигналів світлофора тощо);

да ещё умудрился в ЕС на права пересдать (а ты сможешь хотя бы теорию там сдать? Вождение точно процентов 70 наших водил со стажем не сдадут с первого раза.). Походу я какой то нездоровый - наверно.

Сын тоже с первого раза сдал и теорию и вождение (в Германии). Вроде не так уж и сложно. Когда готовился, и мне иногда вопросы задавал из экзаменационных. Про правильную остановку у бордюра (вождение) мне понравилось. У нас таких требований нет. :)

Сын тоже с первого раза сдал и теорию и вождение (в Германии). Вроде не так уж и сложно. Когда готовился, и мне иногда вопросы задавал из экзаменационных. Про правильную остановку у бордюра (вождение) мне понравилось. У нас таких требований нет. :)

Вот еслиб он в кетаи на кетайском здавал -о то да ! А в Германии - лехко :
хенде хох , гитлер капут и усе !

Зупинка, наприклад, на червоний/жовтий/жезл - це припинення руху, згідно ПДР!
Коли тобі із зупинкою(див. терміни - зупинка) по ПДР стане все ясно, то юридично тобі буде легше це усвідомити, якщо це можливо взагалі.
тоді, згідно 9.2.
Водій повинен подавати сигнали світловими покажчиками повороту відповідного напрямку:

а) перед початком руху і зупинкою;

не помічав такого на світлофорах або переходах. а чому?
вище вже написали чому.

тоді, згідно 9.2.
Водій повинен подавати сигнали світловими покажчиками повороту відповідного напрямку:

а) перед початком руху і зупинкою;

не помічав такого на світлофорах або переходах. а чому?
вище вже написали чому.
Я тебе доповню для зупинки на узбіччі/краю ПЧ або маневрі:
9.4 Подавати сигнал покажчиками повороту або рукою належить завчасно до початку маневру (з урахуванням швидкості руху), але не менш як за 50–100 м у населених пунктах(fraddy: в Харкові, наприклад?) і за 150–200 м поза ними, і припиняти негайно після його закінчення...
Ми з тобою це обговорювали? Ок, давай ще раз?
Якщо водій припиняє рух прямо по ПДР(світлофор/жезл/небезпека) без маневру вліво/вправо? Він "повинен подавати сигнали світловими покажчиками повороту відповідного напрямку... перед зупинкою"? Який, по-твоєму, цей відповідний напрям показчика повороту при русі прямо треба засвітити? Йому і тобі допоможе автоматичний, із педаллю гальм, яскраво-червоний стоп-сигнал твого автомобіля. Про стоп-сигнали не пишуть у вимозі ПДР, проте їзда із несправними стопами заборонена або трикутник начепи!? Як варіант: увімкни обидва поворотники, якщо взмозі? Але і це заборонено:
9.4 ... Сигнал забороняється подавати, якщо він може бути не зрозумілим для інших учасників руху.
Мій перший пост на ХФ - було розтлумаченя тобі терміну із ПДР - зупинка.
Наразі все. Це був повтор.

тільки мені здається, що водійського повідчення у fraddy - немає ?

тільки мені здається, що водійського повідчення у fraddy - немає ?
Як я їжджу:авто:? Те що тобі здається - ніяк не впливає на обов"язки виконання всіма водіями безпекових вимог ПДР. :)
Як подивлюсь "профі 40 лет стажу" і блонди всіх віків тримають кермо автомобіля... це просто жах :відстій:.

виконання всіма водіями безпекових вимог ПДР
перечисли, а? "которые у тебя в "множественном числе" ????

одна-однісінька БЕЗПЕКОВА вимога у ПДР:
2.3.,б)Для забезпечення безпеки дорожнього руху водій зобов’язаний:
бути уважним, стежити за дорожньою обстановкою, відповідно реагувати на її зміну, стежити за правильністю розміщення та кріплення вантажу, технічним станом транспортного засобу і не відволікатися від керування цим засобом у дорозі;

будь-коли, не тільки виконуючи маневр... До чого я це? До того, що порушення цієї ЄДИНОЇ у ПДР вимоги з посиланням на "безпеку руху" НІКОЛИ не висувають у звинуваченні за статтєю 186 ККУ.

ЧОМУ? :( ЧИ не тому, що цей пункт неможливо підставити у звинувачення, що базується на КУПЛЕНІЙ "автотехнічній екпертизі" ????

перечисли, а? "которые у тебя в "множественном числе" ????

одна-однісінька БЕЗПЕКОВА вимога у ПДР:

будь-коли, не тільки виконуючи маневр... До чого я це? До того, що порушення цієї ЄДИНОЇ у ПДР вимоги з посиланням на "безпеку руху" НІКОЛИ не висувають у звинуваченні за статтєю 186 ККУ.
Це дуже просто. Відкрий ПДР в текстовому форматі? Натисни CTRL F? У пошуковому віконці набери спочатку небезпека, а потім антонім - безпека. Читай і отримуй насолоду від можливостей віндовз :)?

ЧОМУ? :( ЧИ не тому, що цей пункт неможливо підставити у звинувачення, що базується на КУПЛЕНІЙ "автотехнічній екпертизі" ????
286КК порушеня безпеки руху і експлуатації. Тут безпека руху - множина нормативних документів і законів, за невиконання/злочинну недбалість виноситься судом покарання. ПДР - входить у цей перелік, особливо безпекові вимоги. Це там, де у статтях є слова: заборонено, повинен, треба... тощо.

у перекладі - приостановка
после нее - не "начало движения" а "возобновление движения".

ну это так, казуистикой занимаюсь. В надежде, что у программы "fraddy" не заложен ответ :D

а вже настав жовтий перед червоним. Починаєш - та влітаєш на 3 роки....

Может, хватить чушь нести????

Номер и дата выдачи твоих "водительского удостоверения" ? Я уже тебя спрашивал, кстати.
Ну ты тоже не перекручивай
Это после "зупинення" "возобновление движения" по аналогии с процессуальным законодательством( зупинення провадження) или с ЗУ Про адвокатуру та адв.дияльнисть зупинення та припинення адв.дияльности.
Так вот "припинення" это остановка- все конец, потом только с начала, а зупинення - это временный перерыв

Ну ты тоже не перекручивай
Это после "зупинення" "возобновление движения" по аналогии с процессуальным законодательством( зупинення провадження) или с ЗУ Про адвокатуру та адв.дияльнисть зупинення та припинення адв.дияльности.
Так вот "припинення" это остановка- все конец, потом только с начала, а зупинення - это временный перерыв

Т.е. остановка не "зупинка" а "припинка", а "кiнцева зупинка" - это конечный перерыв? Так, что ли? :незнаю:

Походу ты не осмыслил на чем я акцентировал внимание. Читай ещё раз и вникай в суть написанного, а не выдёргивай отдельные фразы. Про остановку там тоже есть - для тебя выделю -
во-первых, мой первый ответ был на совсем другой пост, где этого не было, а конкретно этот был для тебя уточнением, во-вторых, твое выделенное в цитате "Про остановку там тоже есть " - лишь твоя фантазия, причем, весь абзац (как минимум)

Молодец что и сказать. Но есть одна интересная закономерность - чем больше стаж вождения здесь, тем тяжелее пересдавать там. Отец моего знакомого - в Германии - имея стаж вождения в Украине лет 30-ь, или более, так и не сдал вождения, ни с первого раза, ни с третьего.

Просто он стаж вождения получал на харьковских улицах среди зайкодронов. :)
А сдавал он, после продолжительного перерыва, года через три после Харькова, покатавшись положенные часы с инструктором перед экзаменом.

Т.е. остановка не "зупинка" а "припинка", а "кiнцева зупинка" - это конечный перерыв? Так, что ли? :незнаю:

Зупинка дії - это приостановка действия.
А припинення руху - это прекращение движения.

Назад
Зверху Знизу