Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Про разгон, тапковпол и динамику очень уместно привели велосипедиста - я далеко не самый упоротый велосипедист, но вполне со старта до 40+ могу разогнаться примерно на той же дистанции... чи не "тапковпол"...

Дронов не определил. Просто сказанул цифру побольше, типа (Оля, дальше ремикс) "болид-то я не мог заметить, каких-то 5 секунд назад".
(другие свидетели определяли как 92 или то-ли 100, то-ли 80 - где-то так).
Итого - "не менее 80 км/ч", как и определили эксперты. А если немного точнее, то от 90 до 100. (но это было сказано по секрету, без протокола)
Щоб вирахувати дуже точно швидкість в момент зіткнення треба мати не тільки точний проміжок часу із десятими частками секунд (доречі, це маємо), а й пройдений останній відрізок із точністю до дециметра. Точного значення S - немає і, напевно, не буде(?). На кадрах із єдиного відео удару, лексус має змазаний обрис. Тому із-за неточного значення шляху S - швидкість Зайцевої в момент зіткнення можна вирахувати дуже приблизно . Про цю причину згадується в дослідженнях експертів, що вплинуло на їх висновок.Понятно , по словам очевидцев ,а это главний показатель для експертизи , если взять среднее , скорость лехуса була от 50 до 100 км/час .
Это уровень експертизи , якой буде оскаржен в судах .
Ну давай, кто сильнее разгонится по тому коридору.
Я когда ездил на работу на велике (расстояние от дома 7,6 км) иной раз проезжал путь менее чем за 15 минут (как повезёт с дорожной обстановкой и светофорами), т.е. средняя скорость была 30+ километров в час. Правда, велик у меня не горный, а шоссейный.Средний велосипедист на современном горном велосипеде без чрезмерных усилий может держать среднюю скорость 18-20 км/ч,
Усе це було зроблено детально в цей теме сторинок етак на 20000 више .Хто спроможний
Питання ни у тому , кому це корисно . а у тому , щоб зробить суд максимально об*ективним !чим допоможете (або ні) Перепелиці/Дронову?
Ні в кого не бачив я точного розрахунку швидкості лексуса на момент зіткнення. Середня швидкість - це ні про що.fraddy
Хто спроможний
---
Усе це було зроблено детально в цей теме сторинок етак на 20000 више .
Я тільки за. Це стосується і доказів провини Зайцевої, так само дій/бездіяльності Дронова.Питання ни у тому , кому це корисно . а у тому , щоб зробить суд максимально об*ективним !
Усе це було зроблено детально в цей теме сторинок етак на 20000 више .
Интрига в том, что заказал ГлавЗаяц у Козырной Юли - ОПРАВДАНИЕ Заи или сдать Заю на минимальный срок на зону ДЛЯ ПОУМЕНИЯ и РАЗМАЖОРИВАНИЯ.
Викладено на прохання Яни та за моєї згоди.
Многим хотелось би поумнеть и размажориться ! Но сначала подмажориться на лохусе.......поумнение и размажоривание...
Вот именно!Питання ни у тому , кому це корисно . а у тому , щоб зробить суд максимально об*ективним !
Сообщение от fraddy
Интрига в том, что заказал ГлавЗаяц у Козырной Юли - ОПРАВДАНИЕ Заи или сдать Заю на минимальный срок на зону ДЛЯ ПОУМЕНИЯ и РАЗМАЖОРИВАНИЯ.
А мне вот это, слово-в-слово, в личку от Яны приходило какое-то время тому назад.Хвора людина.

Даже цей иксперд ведае , що швидкисть определяеться шляхом подила расстояния на время .Усе значення виявляються из видео .Середня швидкість - це ні про що.