Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ДТП на Сумской (18+)

• Автор теми Автор теми s3ns3i
  • Дата створення Дата створення

Кого Вы считаете виновным в данном ДТП?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1882
Я говорю о том, что даже мелкое нарушение, по злому стечению обстоятельств может стать маленькми но необходимым звеном кровавой трагедии.

по злостному стечению обстоятельств может и добуквенное соблюдение правил стать маленьким, но необходимым звеном кровавой трагедии.

Например, если бы Дронов вообще не останавливался на красный, а просто прокатил бы через перекресток, нарушив ну просто ппц, как... то вполне вероятно, попал бы в небольшое ДТП... Правда не факт, что это бы помешало Зайцевой точно так-же вылететь на тротуар, но уже объезжая столкнувшиеся машинки...

Я ни в коем случае не оправдываю нарушения правил, просто комментирую Ваш тезис.

ЗЫ сегодня проезжал этот перекресток. За уже нарисованной стоп-линией стояло 4 авто (тупо больше не влазит и остальные стоят уже "по правилам")... первый ряд стартовал на желтый, при том, что перекресток был "заперт" (т.е. они стартонули, выкатили на перекресток и стали)... и это после того, как чел, совершивший то же самое, сидит уже больше, чем пол года... ничему и никого "показательная посадка Дронова" не научит... не обольщайтесь...

Народ!

Может, дезавуировать решение модератора, и выпустить not_local из бана в теме, досрочно?

А то скучно стало...

при том, что перекресток был "заперт" (т.е. они стартонули, выкатили на перекресток и стали)
а с места той "стоплинии" ни хера не видно (как и с границы перекрестка) - что там, слева - пробка, или нет.
Тоже проезжал вчера, пассажиром.. Вовремя сориентировались, ушли по Мечникова на Пушкинскую, благо были в третьем ряду.

а с места той "стоплинии" ни хера не видно (как и с границы перекрестка) - что там, слева - пробка, или нет.
На перехрестя заборонено виїзджати, якщо на ньому утворився затор. Що там зліва чи десь на вокзалі - не стосується даного пункту заборони для, власне - перехрестя, що знаходиться перед очами чемних водів.

Що там зліва чи десь на вокзалі - не стосується даного пункту заборони для, власне - перехрестя, що знаходиться перед очами чемних водів.

ну-ка, ну-ка... вот я перед стоплинией (которой нет, но она есть). А видно с этого места, что после поворота налево - тупо пробка? Шо за херь ты несешь, киевлянин?

a5bfjh.webp

Ещё раз, как и многократно повторял - ПДД НЕ РАССЧИТАНЫ на дебильно организованные перекрестки. Они рассчитаны на то, что дорога, разметка, знаки - сделаны ПО СТАНДАРТАМ.

Допис від fraddy
власне - перехрестя, що знаходиться перед очами чемних водів.

alex444
ну-ка, ну-ка... вот я перед стоплинией (которой нет, но она есть). А видно с этого места, что после поворота налево - тупо пробка?
ejdfc1.webp

Тобі, треба зупинитись перед світлофором. Після загоряння зеленого - вмикнути лівий показчик повороту, зайняти лівий крайній ряд. Стати в чергу за автомобілем 2. Спостерігати, як вони просуваються. Якщо зліва буде тиснява/корок - вони будуть рухатись повільно. Не хвилюйся слідкуй за дорожньою обстановкою? Якщо за стоп-лінією тебе застане(як Дронова) червоний сигнал - зупинись в своїй черзі до перетину ПЧ. Останнє - це пункт 12.3 У разі виникнення небезпеки для руху або перешкоди, яку водій об’єктивно спроможний виявити, він повинен негайно вжити заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу або безпечного для інших учасників руху об’їзду перешкоди.

Шо за херь ты несешь, киевлянин?
Тебе, харків"янина, якось засмучує місце моєї реєстрації в розрізі загальноукраїнських ПДР? Чи ти, просто - невихована людина?

Ещё раз, как и многократно повторял - ПДД НЕ РАССЧИТАНЫ на дебильно организованные перекрестки. Они рассчитаны на то, что дорога, разметка, знаки - сделаны ПО СТАНДАРТАМ.
В полі, під шаром снігу в 5см - вимоги ПДР мають таку ж саму силу, як і на площі Конституції в Харкові.

Тебе, харків"янина, якось засмучує місце моєї реєстрації
меня смущает то, что ты конкретного этого перекрестка - в глаза не видел. И обсуждать "вкус рыбы" с тем, кто её не ел - бессмысленно

Итак. Разметка под снегом. Ехать "по знакам" ? Так знак "тута прямо" висит НАД тем местом, где ехать НЕЛЬЗЯ вообще.

f55a4d3b0c.png

Это как раз иллюстрация "ПДД не рассчитано на конструктора-дебила".

Після загоряння зеленого - вмикнути лівий показчик повороту,
ДО остановки перед светофором показать направление, куда ты собираешься двигаться в дальнейшем, вообще-то.

Этому (тобой написанному) тебя академики научили ("включать поворотник на перекрестке") ?????

fraddy
Тебе, харків"янина, якось засмучує місце моєї реєстрації

alex444
меня смущает то, что ты конкретного этого перекрестка - в глаза не видел. И обсуждать "вкус рыбы" с тем, кто её не ел - бессмысленно
Тоді тримай себе і тут в руках? У вас, харків"ян, особливі ПДР?

Итак. Разметка под снегом. Ехать "по знакам" ? Так знак "тута прямо" висит НАД тем местом, где ехать НЕЛЬЗЯ вообще.
bajf4h.webp
Посунь дроти тролейбуса, бо вони займають місце знаку "рух прямо"?

Допис від fraddy
Після загоряння зеленого - вмикнути лівий показчик повороту,

alex444
ДО остановки перед светофором показать направление, куда ты собираешься двигаться в дальнейшем, вообще-то.
Этому (тобой написанному) тебя академики научили ("включать поворотник на перекрестке") ?????
Я, на відміну від тебе, вже на перехресті займу лівий ряд, поворотник, зазвичай, в мене ввімкнений заздалегідь теж. По іншому зауважень немає? Ок :).

Так я не понял?! Заю выпустили али нет? Или ещё подождать?

На перехрестя заборонено виїзджати, якщо на ньому утворився затор. Що там зліва чи десь на вокзалі - не стосується даного пункту заборони для, власне - перехрестя, що знаходиться перед очами чемних водів.
Насправді в ПДР немає "на ньому утворився затор", натомість записано:
"16.4 Забороняється виїжджати на будь-яке перехрестя, у тому числі при сигналі світлофора, що дозволяє рух, якщо утворився затор, який змусить водія зупинитися на перехресті, що створить перешкоду для руху інших транспортних засобів і пішоходів."
Тобто, головне, що затор не дозволить залишити перехрестя.
Я, на відміну від тебе, вже на перехресті займу лівий ряд, поворотник, зазвичай, в мене ввімкнений заздалегідь теж. По іншому зауважень немає? Ок :).
Зміна ряду на перехресті? Тобто з Вашої точки зору поворот ліворуч можна починати з правого ряду, аби тільки повортник блимав? Як я люблю таких водіїв!
ПДР України:
" 10.4 Перед поворотом праворуч та ліворуч, у тому числі в напрямку головної дороги, або розворотом водій повинен завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в’їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, установленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою."

Народ!

Может, дезавуировать решение модератора, и выпустить not_local из бана в теме, досрочно?

А то скучно стало...
Конечно, выпустить. Я вообще против бана, т.к. каждый, кому что-то не нравится, может воспользоваться игнором.

ЗЫ сегодня проезжал этот перекресток. За уже нарисованной стоп-линией стояло 4 авто (тупо больше не влазит и остальные стоят уже "по правилам")... первый ряд стартовал на желтый, при том, что перекресток был "заперт" (т.е. они стартонули, выкатили на перекресток и стали)...
Там по другому НЕ ПРОЕХАТЬ этот перекресток, особенно с поворотом на сумскую. И ****юлю за это нада давать проектанту и тем кто поставил свои
каракули под схемой. Для проезда прямо и налево с бурсацкого стоп линия должна быть напротив градусника и светофор НАД дорогой.

Назад
Зверху Знизу