Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ДТП на Сумской (18+)

• Автор теми Автор теми s3ns3i
  • Дата створення Дата створення

Кого Вы считаете виновным в данном ДТП?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1882
та що нового він там скаже?
може свідки з-за столу, де вони відпочивали?
чи лікар зайцевої, рецептів якого в неї не було.
чи другого "гонщика"
чи когось з автошколи та МРЕО.
може пасажирки дронова.
або когось з автодору

Вот пассажирка Дронова - тоже должна будет свидетельствовать. (имхо, синхронно с Дроновым показания, но про скорость Лекса и Туарега может ничего не сказать, "моя не понимай")

як казав сліпий - побачимо

Если он скажет: я увидел мчащийся автомобиль и поэтому затормозил, Дронову писта.

Они ОБА будут говорить, что резко нажали на тормоз. Это как "принял меры", но поздно. Следов торможения там быть не может. Только, от Лексуса, если бы он тормозил экстренно от стоп-линии и то, едва заметные от абс.

а ось фото про організацію руху в місті.
як вам таке? зверніть увагу на знак

gj1jge.webp

Они ОБА будут говорить, что резко нажал на тормоз.
вона вже сказала, що почала тормозити тільки після удару. до нього вона просто натиснула на клаксон.
так що янині стопи до удару - в смітник. як і всі мілісекунди

Они ОБА будут говорить, что резко нажали на тормоз. Это как "принял меры", но поздно. Следов торможения там быть не может. Только, от Лексуса, если бы он тормозил экстренно от стоп-линии и то, едва заметные от абс.

Я про водителя буса. Стартовали одновременно с Дроновым. Если водитель буса успел увидеть и остановиться, еще и произнести в адрес Дронова вопрос " Куда ты едешь, пипипи ?", то Бокариус уже не нужен.

Я про водителя буса. Стартовали одновременно с Дроновым. Если водитель буса успел увидеть и остановиться, еще и произнести в адрес Дронова вопрос " Куда ты едешь, пипипи ?", то Бокариус уже не нужен.

та він міг зупинитись з сотні причин.
може кінчав, як тут полюбляють писати про дронова, що він відволікся на мінет, телефон, ****** і т.і.

бусу був добрий вигляд ліворуч на Сумську, чого не було у дронова.
томі він раз глянув ліворуч, наприклад, а потім дивився тільки праворуч. натомість дронову необхідно було контролювати ліворуч, щоб ніхто не вмскочив. а вискочила зайка праворуч. то ж експертиза необхідна

та він міг зупинитись з сотні причин.
може кінчав, як тут полюбляють писати про дронова, що він відволікся на мінет, телефон, ****** і т.і.

Поэтому интересны его показание в суде.

а ось фото про організацію руху в місті.
як вам таке? зверніть увагу на знак

Наверное потому, что налево ехать там некуда, а развернуться можно. Прямо и налево так и рисуют, чтоб разворот - не встречал (во всяком случае не помню, не обращал внимание). Это на трассах надо смотреть с разделителем.

знайди такий знак в ПДР. це нонсенс. але в нас є таке диво

Он не останавливался. Просто ехал медленно. Лексус он вряд ли видел, скорее на лево смотрел, смотреть направо -куча времени.

в поточній смузі!!!
зверни увагу
Да, я это понял. потому и написал про аналогичный знак прямо и налево. Но налево некуда ехать. А знак - "место разворота" без пунктиров тоже не поставить. х.з. может подобное не только в этом месте, не могу утверждать

Он не останавливался. Просто ехал медленно. Лексус он вряд ли видел, скорее на лево смотрел, смотреть направо -куча времени.

то вже по сотому колу. я спочатку дивлюсь там праворуч.
ага, є авто, але вони зупиняються або повинні зупинитись. їду до ПЧ з Сумською. відкриваються обзор ліворуч. нема нікого, стоять чи зупиняються. дивлюсь праворуч - чи не надумав хто там проскочити. дивлюсь прямо, чи нема там пєшиків.
ну, десь так. але все це в русі.

Да, я это понял. потому и написал про аналогичный знак прямо и налево. Но налево некуда ехать. А знак - "место разворота" без пунктиров тоже не поставить. х.з. может подобное не только в этом месте, не могу утверждать

це дорога з зеленою смугою, яка ділить зустрічні потоки.
звісно, що попереду є місце для розвороту.
але ж знак ...
далі стоять нормальні знаки.
а цей дозволяє розвернутись в поточній смузі.
оце і є "нормальна" організація руху в місті за словами мера

Назад
Зверху Знизу