Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ДТП на Сумской (18+)

• Автор теми Автор теми s3ns3i
  • Дата створення Дата створення

Кого Вы считаете виновным в данном ДТП?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1882
А "кря-кря" как буд-то он летит со своей стаей на йух или с йуха?
какбудто стоит ждет убеждается в безопасном маневре

hfj7ha.webp

Так ***ть бабло надо отрабатывать. Захожу в тему раз в два три дня. Заебался что то уже писать. Нет смысла. Вижу однако тенденцию такого порядка, что зая не особо упоминается. Все больше постов с тэгом#дроновмог. Пошли они все *****. Моя позиция изначально неизменна. На красный по центру города 100+ ***рить нельзя под кайфом. А если льзя, то желаю кому то из дохуя умных оказаться на месте Дронова как минимум. Желать оказаться на месте тех, кто был на бордюре не буду. Зло это. Но и ****еть уже *******. Ей богу. Пусть катятся к ***м. Всем мира!
ждем оглашения вами неизменной позиции через два-три дня!

Жепа: "Участники дорожного движения обязаны знать и неуклонно выполнять требования данных Правил, а также быть взаимно вежливыми."

*****, так и пешикам надо права в МРЭО получать, сдав экзамен по ПДД и хождению?
Подкинь авакяну идею.))

пдд: "Участники дорожного движения обязаны знать и неуклонно выполнять требования данных Правил, а также быть взаимно вежливыми."

*****, так и пешикам надо права в МРЭО получать, сдав экзамен по ПДД и хождению?
Подкинь авакяну идею.))
он поймает?

то есть стартуя на запрещающий, был вправе рассчитывать на то, что другой встанет на запрещающий.

звучит логично!

А если такой неуиноуный подход к лехусу применить, кто останется виноват?

ну да ладно, допустим был вправе рассчитывать.

А стартуя на запрещающий, откуда он знал что другому красный?
Он не стартовал на запрещающий, а просто убрал ногу с педали тормоза, так как его авто на акпп... Так делают все.

Он не стартовал на запрещающий, а просто убрал ногу с педали тормоза, так как его авто на акпп... Так делают все.
справедливости ради - некоторіе таки понимают связь между действиями своей ноги и поведением автобобиля

Пичём, я не слыхал, шоб на том перекрёстке были ДТП со смертельным исходом. Ещё одно подтверждение, шо светофорное регулирование дорожного движения - зло, а саморегуляция и езда "по понятиям" - рулят.

На Западе проводят эксперименты с отключением иллюминации. Там вообще об организации движения думают лучше, чем у нас. Ради любопытства
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну ты ж понимаешь как оно работает. Сейчас они засирают эфир теме своими высерами. А ближе к суду или после суда с оправдательным выроком для зайцевой и обвинительным для дронова, журнашлюхи начнут ссылаться на общественное мнение в том числе из соцсетей, типа "юзер ХФ Влад Павленко пишет..." и типа народ одобрямс как-бы. Поэтому имхо - либа выпилить их нахер отсюда, либо ограничение на кол-во постов и их длину. А вообще - каждому зайце-*****у - по бану":D
ві одобряете ездить не глядя?

Парковка мене не цікавить. А швидкісний режим навіть дуже.
Я ні разу. Ви в принципі теж. Але вам здається що парковка більше ш страшне порушення, а я думаю, що страшнішого за швидкість ще й на червоне на дорозі не придумаєш.
вам мабуть здається, шо ви телепат...?
а мені здається, шо я

ЧТОБЫ ВЫ ЗНАЛИ: в тот день, когда я получил права, я прыгнул в тачку и держал 230 всю дорогу от Парижа до Ниццы.

Що мені пофіг, що міг Дронов.
і мені так само. проте є ще крім мене і вас пдд і суд, який 99% буде керуватися пдд.

і ще крім нс є люди, у яких є змога купити нехілий автомобідль. я зазвичай перед покупкою чогось вивчаю інформацію стосовно цієї покупки, які є підводні камні. якби я захотів собі права і машину - я б точно почитавби правила поведінки на дорозі, серед яких є такі:

Правило правого *****а

Особенная тема в городе – проезд перекрестков. Причем, как регулируемых, так и нет. Можешь быть уверен: как минимум половина окружающих тебя водителей не имеет ни малейшего понятия, или не обращает внимания на знаки приоритета.

Даже если ты едешь по главной дороге, постоянно будь готов, что со второстепенной выскочит машина с явным умыслом таранить твою. За рулем может оказаться кто угодно: нерусскоязычный "бомбила", невменяемая блондинка или упертый полубандит, у которого на все ответ один: "ну мне же надо!".

Не доверяй светофорам

Со светофорными объектами тоже не все просто. Крайне не советуем пересекать регулируемые перекрестки на разрешающий сигнал в числе первых и последних, не убедившись в отсутствии ТС, движущихся по пересекаемой дороге. Первые всегда рискуют встречей с очередным "проскакуном на желтый".

Самое противное, что в случае такой аварии виновником вполне могут признать тебя. Ведь твой оппонент "завершал маневр"!

Соответственно, не стоит уподобляться таким как он и стремиться проскочить на "желто-красный" сигнал светофора. Пережди один цикл, это дешевле и быстрей, чем потом чинить свою машину.

20 Листопада 2015, 04:53 Переглядiв: 3557

Тому що при наявності **** зайцевої щось змогти ніхто вже не міг. А мені розказують, що дронов небезпечніший за цю виблядь що у неї могло заклинило педаль. Що вона обов'язково. би доїхала без пригод, бо швидкість не має значення, що дронов міг а вона ні, що вона навіть правилтно зробила тапку в пол, бо завершувала маневри . Браво.

На телеканалі "Україна" в програмі "Говорить Україна" експерти проаналізували до дрібниць трагічну ДТП

Один з експертів пояснив, що Дронову могло заважати побачити машину Зайцевої, яка летіла

Експерт вказав, що найважливішим є те, що водій повинен був бачити Lexus, що мчить, з ксеноновими фарами. Також експерт вважає неправильним так безтурботно вилітати на перехрестя.

"У правилах чітко написано, що, навіть виїжджаючи на зелене світло, ти повинен переконатися на перехресті, що ніхто не заважає твоєму руху", – розповів експерт і додав, що не помітити Lexus він міг тільки в разі, якщо не подивився в сторону.

Інший експерт в студії вказав на велику кількість ілюмінації в районі аварії, яка могла надати подразнюючий ефект і притупити пильність водія.

У свою чергу радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко, який першим опублікував кадри з місця аварії, сказав про позицію слідства щодо водія Volkswagen Touareg.

"Робляться дуже детальні докладні експертизи, які відновлюють, буквально по частках секунди (що сталося. – Ред.). Відповідати на питання, чи винен водій Volkswagen Дронов чи не винен, будуть експерти", – уклав Геращенко.

Питання не до мене, а до того, хто вище обурювався, що це ж треба так любити немажорів. Очевидно, він знає, за що любити мажорів. Я не телепат. Але ваша тверда громадська позиція щодо парковки пробила мене на сльозу. Отже, вам ні разу не траплялися перевищував і проскаеуни.
не розумію, з чого ви взяли, шо один з одного випадку випливає аж ціла громадянска позиція!

у мене є теорія, шо сльози - це ніщо інше, як виведення зайвих солей з організму
тому прочитане - було лише приводом, а проблема - в солях!

Якщо від ніцци до Парижа ви котили 230, то це не тому, що вам від радості мізки набекрень звернуло, а тому що там так дозволено було їхати. Нє?
незнаю, то не я топив, а венсель кенсель
agdf6j.webp

А треба? Їм не вашої любові треба, а вашої лінії про на червоне можна, а особливо коли дуже хочеться. Ей, ухнєм.
те саме, шо й садку - знайдете в моїх словах цю лінію? процитуєте?

чи так - ей ухнєм аби шо?

Чтоби ви знали: ви єдиний, чиє простирадло я прочитала з першого до останнього слова. І таки побочила, що я можу і повинна повідомляти про порушення уповноваженого та інших. А мені хтось з вашої зграї тулив, що якщо я буду зайобувати дзвінками ДПС, то вони вжйобнуть мене. А воно он як, міхалич. Таки можу просто подзвонити і повідомити.
хм. взагалі то не моє простирадло, а лише всього 1!!! з підпунктів одного!!!! з пунктів пдд. яких мільон.

якшо хтось шось вам тулив інше - шліть їх на три букви - пдд!

Назад
Зверху Знизу