Що мені пофіг, що міг Дронов.
і мені так само. проте є ще крім мене і вас пдд і суд, який 99% буде керуватися пдд.
і ще крім нс є люди, у яких є змога купити нехілий автомобідль. я зазвичай перед покупкою чогось вивчаю інформацію стосовно цієї покупки, які є підводні камні. якби я захотів собі права і машину - я б точно почитавби правила поведінки на дорозі, серед яких є такі:
Правило правого *****а
Особенная тема в городе – проезд перекрестков. Причем, как регулируемых, так и нет. Можешь быть уверен: как минимум половина окружающих тебя водителей не имеет ни малейшего понятия, или не обращает внимания на знаки приоритета.
Даже если ты едешь по главной дороге, постоянно будь готов, что со второстепенной выскочит машина с явным умыслом таранить твою. За рулем может оказаться кто угодно: нерусскоязычный "бомбила", невменяемая блондинка или упертый полубандит, у которого на все ответ один: "ну мне же надо!".
Не доверяй светофорам
Со светофорными объектами тоже не все просто. Крайне не советуем пересекать регулируемые перекрестки на разрешающий сигнал в числе первых и последних, не убедившись в отсутствии ТС, движущихся по пересекаемой дороге. Первые всегда рискуют встречей с очередным "проскакуном на желтый".
Самое противное, что в случае такой аварии виновником вполне могут признать тебя. Ведь твой оппонент "завершал маневр"!
Соответственно, не стоит уподобляться таким как он и стремиться проскочить на "желто-красный" сигнал светофора. Пережди один цикл, это дешевле и быстрей, чем потом чинить свою машину.
20 Листопада 2015, 04:53 Переглядiв: 3557
Тому що при наявності **** зайцевої щось змогти ніхто вже не міг. А мені розказують, що дронов небезпечніший за цю виблядь що у неї могло заклинило педаль. Що вона обов'язково. би доїхала без пригод, бо швидкість не має значення, що дронов міг а вона ні, що вона навіть правилтно зробила тапку в пол, бо завершувала маневри . Браво.
На телеканалі "Україна" в програмі "Говорить Україна" експерти проаналізували до дрібниць трагічну ДТП
Один з експертів пояснив, що Дронову могло заважати побачити машину Зайцевої, яка летіла
Експерт вказав, що найважливішим є те, що водій повинен був бачити Lexus, що мчить, з ксеноновими фарами. Також експерт вважає неправильним так безтурботно вилітати на перехрестя.
"У правилах чітко написано, що, навіть виїжджаючи на зелене світло, ти повинен переконатися на перехресті, що ніхто не заважає твоєму руху", – розповів експерт і додав, що не помітити Lexus він міг тільки в разі, якщо не подивився в сторону.
Інший експерт в студії вказав на велику кількість ілюмінації в районі аварії, яка могла надати подразнюючий ефект і притупити пильність водія.
У свою чергу радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко, який першим опублікував кадри з місця аварії, сказав про позицію слідства щодо водія Volkswagen Touareg.
"Робляться дуже детальні докладні експертизи, які відновлюють, буквально по частках секунди (що сталося. – Ред.). Відповідати на питання, чи винен водій Volkswagen Дронов чи не винен, будуть експерти", – уклав Геращенко.