ви з жепою клони? Одне тільки й вміють, що тулити чужі слова. Але ти значно більший дебіл, ніж він.
У тебе в усьому перебір - в повторюванні чужих слів, в пафосі, в знаках оклику, в веселощах, які в цій темі не те що недоречні, а аморальні, в засиранні своїх же постів нечитабельними символами та тупими смайлами, такими ж тупими, як і ти сам, в роздутій самовпевненості, та в впевненості, що ти пан і король. можеш щодо зайцевої, яка для тебе зайчик, не витрачати свій сарказм у мою адресу - я давно зрозуміла, яке ти гівно і в принципі ти мені не цікавий ні як людина, ні як громадянин, ні як водій. Ти не в ігнорі не тому, що ти такий великий розумака, а тому, що я в принципі нікого з таких мудаків як ти, не ігнорю. Таких як ти треба знати і вивчати, як комах, щоб знати, чого чекати від таких дебілів як ти. Людина, яка маючи дороге майно, побирається по форумах, крім презирства, нічого не заслуговує. Яка тулить за зайцеву, теж нічого крім презирства не заслуговує. Яка вважає, що мудило йде на сто і тому не може перешкодити дтп, а той що стоїть і перетинає перехрестя на зелений, може, і тому він винен - також крім презирства нічого не заслуговує. А тепер приведи у відповідь мою ж цитату, бо більше ти нічого не можеш.