Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ДТП на Сумской (18+)

• Автор теми Автор теми s3ns3i
  • Дата створення Дата створення

Кого Вы считаете виновным в данном ДТП?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1882
Я про випадок потрапляння нв смугу гоночних перегонів в центрі міста запитував?
Нічого в ПДР в цьому випадку не знайшов?

Скажи, что такое гоночные перегонки? И что такое полоса гоночных перегонок, с точки зрения ПДД

просто ездящий на жолтый хороший человек

Вот только не надо этого, желтый (через е) запрещающий сигнал, все едущие на желтый - упоротые уроды, а он еще и мудак, по той причине, что вместо плавного пересечения перекрестка "рванул с места" и дело не в том, что рывок его пришелся в бочину зайца, а в том что это прямое пренебрежение, хамское и плевательское отношение к другим участникам дорожного движения..., а тот кто пренебрегает другими и мной в частности, лично для меня мудак и урод.

Вот только не надо этого, желтый (через е) запрещающий сигнал, все едущие на желтый - упоротые уроды, а он еще и мудак, по той причине, что вместо плавного пересечения перекрестка "рванул с места" и дело не в том, что рывок его пришелся в бочину зайца, а в том что это прямое пренебрежение, хамское и плевательское отношение к другим участникам дорожного движения..., а тот кто пренебрегает другими и мной в частности, лично для меня мудак и урод.
есть такое

Колись теж була така бОрза. Тепер знаю, що таки є, як би вам не хотілося зворотнього.
може це в зворотньому напрямку - перестали буть борзі, тому і вчепилися за бога

І так, про староросійську тупанула. Старослов.янська має бути.
сам на авось писав

Не видела такого видео. Давайте посмотрим.

Да похуй , свидетели могут ошибаться, для фиксации есть технические средства и экспертиза, а свидетели могут рассказывать что пизда вообще была неудачно телепортирована инопланетянами в самый эпицентр ДТП для проведения опытов.

В переулок Мечникова. В какой же еще, если вторая машина повернула вправо

Это-площадь с искривлением правее. Мечникова гораздо дальше. Зайка рванула на красный, в второй гонщик-нет. Он и стоит на аварийке на выложенном мной видео перед светофором на 6 сек. (видео очевидца).
Повторяю вопрос.
Где Вы видели видео, что красная машина сворачивает на Мечникова?

ПДР читав колись?
12.3 що написано?
12.3. У разі виникнення небезпеки для руху або перешкоди, яку водій об'єктивно спроможний виявити, він повинен негайно вжити заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу або безпечного для інших учасників руху об'їзду перешкоди.

У випадку потрапляння на смугу гонок жодного слова.:confused:
А від вас як людини яка не раз потрапляла в таку сітауцію з розясненнями яким же чином пересічний водій може уникнути цієї халепи ні пари з вуст.

Скажи, что такое гоночные перегонки? И что такое полоса гоночных перегонок, с точки зрения ПДД
Нету такого в ПДД.Одна надежда на шановного "!" он неединожды был в такой ситуации.Надеюсь прояснит.

Ні, не погоджуся. Може розраховувати той, хто виконує правила ПДР. Саме для них, для тих, хто виконує, і написана ця фраза. На цьому і будуються ПДР - що всі будуть їх виконувати. Той, хто не виконує, розраховує тільки на своє щастя. Інакше абсурд.

Нет, не абсурд.
Пдд написаны для всех
Для тех кто не выполняет требования пдд, есть кодексы, в которых написано, что будет за невыполнение пдд.

А я звідки знаю? Якщо в потрібний час у потрібному місці з.являється потрібна людина з органів, чи не занадто фартове співпадіння? Для чого її викликали? Чому саме її?
Та ясно чого

Мені насправді нема різниці був Дронов за кермом Туарега, чи Іванов чи Петров. Той хто керував Туарегом - порушив ПДР та став співучасником ДТП з людськими жертвами. Я хочу спокійно їздити та ходити у місті, для цього вимагаю покарання усіх винуватців ДТП.

Так а чого Ви його відмазуєте?
Потому что его вина там 0.000000000001%

Но в суде официальным документом будет исключительно экспертиза бокариуса.
А повторную назначает следствие.Круг замкнулся.:відстій:
Оспаривается на раз два три.... Гонгадзе 6 раз откапывали. Мечтали найти голову

Ви шо. Це секретна інфа. Для вибраних. Знак Оклику не раз був у ситуаціях, коли порушував швидкісний режим. Тому зайчиха не винуватая.
Цікаво ще чому він з 2004р майже ні пари з вуст.а тут така несамовита активність і саме в цій темі.

Питань забагато але з відповідями експерт "!" не бариться.:незнаю:

И...ежели повторная єкспертиза даст абсолютно протилежні висновки какое будущее у експертов подписавшихся под первой експертизой?
ЕСли суд назначит повторную экспертизу, он официальтно признает неправильным заключение предыдущей экспертизы. Так что будет только одна.
Но эту вторую уже могут опровергать прокуроры.
Это состязательный процесс, что есть гарантией от ошибок.

А эксперт отвечает только за заведомо ложное заключение. Т.е. знал одно а написал другое. Если ошибся, ответственности нет.

Назад
Зверху Знизу