Статус: Офлайн
Повідом.: 571
Повідом.: 571
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
как раз до Водяного участок от Харькова норм.а вот дальше....правда сегодня пытались на горке латать.
Я так понимаю, горка это чепуха по сравнению с остальным участком дороги, если скорая по грунтовке едет...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я ее тоже видел.ехал вам на встречу.

Видео не мое, ехал не я![]()
Просто она от Змиева ехала впереди меня а потом свернула на грунтовку. Это было в 11.40-12-10 где то.я груженый поехал по трассе ибо на съезде на грунтовку могу перевернуться!
Так а че на грунтовку? Неужели по грунтовке дорога лучше ?

Так а че на грунтовку? Неужели по грунтовке дорога лучше ?
По полю (грунтовке) 3-4передача 50-70км/ч
По трассе N-1-2 передача 1-20км/ч местами
Главное завтра, сделать правильный выбор
(Сарказм)

Это на какой машине?
Еду 30 50. Все таки мелкая рябь присутствует и не комфортно ехать быстрей.![]()

їхали ми так на уазіку, потім як нас підкинуло, двері відкрились (добре що я по середині сидів, а біля дверей відкрившихся речі лежали, які ми потім збирали), ледве спіймав водій автівку. перший раз мені так страшно було. Добре що дерева не близько були...По полю (грунтовке) 3-4передача 50-70км/ч
їхали ми так на уазіку, потім як нас підкинуло, двері відкрились (добре що я по середині сидів, а біля дверей відкрившихся речі лежали, які ми потім збирали), ледве спіймав водій автівку. перший раз мені так страшно було. Добре що дерева не близько були...
У меня всё.
Це ж коли я до матері поїду?