4000 грн на місяць
Чого ти зі мною лаєшся? Усе лається та лається. Як якися регіонал. Ти ще малий для самогонки. Піяч пепсі-колу.
та хіба я лаюся? так гигикаю:D. Пепсі гарна штука, але вранці, а зараз самогонка, бо добрий вечор:)

та хіба я лаюся? так гигикаю:D. Пепсі гарна штука, але вранці, а зараз самогонка, бо добрий вечор:)

От татарська твоя душа. Якись це вечор такий? То я топіг учора запостила. Тебе що, повилазіло? Вікно відкрий та подивись який зараз вечор!

Я попрохала у внучка якись дівіді бо моя сусідка розповідала що дуже файна річ - ставиш собі якесь кіно і воно йде без усілякої реклами. Але мені внучок превіз цей дурний цілірон та показав браухзер. Він в мене простояв аж з листопаду але узимку меня дуже скучно і він меня показав як тут друкувати. Він наказв бути обережною з мордиравтарами та не хлудіть. Що таке хлудіть? Ось пока сніг та нічого робить хочу подрукувати. Мій внучок казав що тут багато людей. Це так чи ні?
Мунирочка-цэ вы ?

І чого усі мене питають - ти хто, ти хто?? Дід Піхто! Ка-пі-та-ли-но йа! От жеж дурні малята.. А балакуваті як моя сусідка Параска. По дві тисячі постів напезділи, а то й того більш. І досі незабанені. Маячня якась.

Ну що ж... побачила усіх, за ким сумувала )

Мардехратари, ґрохнете мій аккаунт будь ласка.

Не хочуть, йолопи. Ну мабуть хтось забере лоґін з паролем для лулзов?

Ну що за нафіг такий? :(

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу