Заткни пельку, дитино
Дуже вдячний, шо ви мене, пожилго хвашиста, дитиною обізвали, а пельку я можу вам заткнуть, (бо я ж хфашист), так шо переписуйте сарайчик хутчіш, час прийшов.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Заткни пельку, дитино
Та виєбе він тебе, дочка. Та й втече. Вони хоч кітайці, хоч бялоруси - усі однакові.
Та виєбе він тебе, дочка. Та й втече. Вони хоч кітайці, хоч бялоруси - усі однакові.
Заткни пельку, дитино
Ни Капиталино, Вин (мий Буня) не такий! йому ничим. там усього 0,5 (не мае значення чого см або мм)
Як жеж ти мені надоїв, бовдуре, зі своїм фашиським лайном.
Чого ти мелеш, базікало. То що совать у нього будь здоров
Дуже вдячний, шо ви мене, пожилго хвашиста, дитиною обізвали, а пельку я можу вам заткнуть, (бо я ж хфашист), так шо переписуйте сарайчик хутчіш, час прийшов.
а мені напророчте теж майбутнє!
Вони усі такі городські?
Вони усі такі городські?
Йа на тебе, блазеню, порчу наведу. Завтра сцаццо почнешь.
Сарайчик в тебе буде. Мій. Ти гарна дитинко.

я про усих не знаю. Мени нихто инший не нужен!
А шо мени, шановна Капиталино, из Мен виз ноу нейм робити? здаеться вин ревнуе мене до Буни
а мені козу????? в котре питаю ти шо глуха?
я про усих не знаю. Мени нихто инший не нужен!
А шо мени, шановна Капиталино, из Мен виз ноу нейм робити? здаеться вин ревнуе мене до Буни
Давай йа тобі мобілку Івасика мого дам? В нього такий дрин що ти ще за мене свічки будеш ставити
Давай йа тобі мобілку Івасика мого дам? В нього такий дрин що ти ще за мене свічки будеш ставити
Та не лайся. Я ж не встигаю. Я ж не гадала, що ви усі такі балакуваті.

Сарайчик в тебе буде. Мій. Ти гарна дитинко.
спасибо. Буду там держать своїх козлів.
мойх? це ж тобі ще цю... ареду платити ні хай краще в мене на балконі)
Та Івасиком. Він у якомусь нічному клубі охоронець. Тупий як калоша але хлопець хоч куди.