4000 грн на місяць
Свят-свят. Наші того чорта йобли, а тепер ти за нього сумуєш

Странная какая-то бабка... Сталина не любит, Гитлера не любит...

Бабка, кого ж ты любишь? Может Черчилля?

cherchill_sigara_main.jpg

Ти чого такий надутий на фотокарточці? Сереш?

ууууууууууууу то в нього просто хвороба - називається фатальна пожизненна срачка. Вона не виліковна, тому ми ж жалю до нього, робимо вигляд, що нам не воняє.

ууууууууууууу то в нього просто хвороба - називається фатальна пожизненна срачка. Вона не виліковна, тому ми ж жалю до нього, робимо вигляд, що нам не воняє.

От бач! Як піонери!

Странная какая-то бабка... Сталина не любит, Гитлера не любит...

Бабка, кого ж ты любишь? Может Черчилля?

Януковіча. Він балакає по нашому. Я його розумію. А ту стерву молоду ну ніяк. Вона про якись закони балакає, щоб їй тварині живіт до спини приріс. А Януковіч - він наш чолов'яга.

Януковіча. Він балакає по нашому. Я його розумію. А ту стерву молоду ну ніяк. Вона про якись закони балакає, щоб їй тварині живіт до спини приріс. А Януковіч - він наш чолов'яга.

я ж надіюсь ви свої убежденія понесете і на вибори і проголосуєте за потрібного кандидата?

Та Івасиком. Він у якомусь нічному клубі охоронець. Тупий як калоша але хлопець хоч куди.

Охоронець! Та хоч куди, бабусенько, це несумисни поняття.
Тягны його к батюшке, може видхресте оцю заразу, хоть куды совать.
А як що не допоможе, то йому в секастема хадыть треба. Там охоронци с плетьми и хотькуди тусят.

Бабка, а расскажи про ваши колхозы, а то у нас новых сюжетов нет.

Як жеж ти мені надоїв, бовдуре, зі своїм фашиським лайном.

Охоронець! Та хоч куди, бабусенько, це несумисни поняття.
Тягны його к батюшке, може видхресте оцю заразу, хоть куды совать.
А як що не допоможе, то йому в секастема хадыть треба. Там охоронци с плетьми и хотькуди тусят.

Чого ти мелеш, базікало. То що совать у нього будь здоров

Бабуся, а Ви судьбу не бачине наперед? Шо мени из мойим катайцем светить?

Та виєбе він тебе, дочка. Та й втече. Вони хоч кітайці, хоч бялоруси - усі однакові.

Бабка! Я тебе не доїв. Ти ж бабка, а не корова, чи кАзьол.

Заткни пельку, дитино

Назад
Зверху Знизу