Якись такий партизанен у двадцять першому сторіччі?
недобитый.

зы. но шо комунист ты не отрицаешь?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Якись такий партизанен у двадцять першому сторіччі?

а я спеціалізуюсь на вирожуванні козлів. Мені подобаються ці тварюки. От хочу вивести таку породу козлів, яка буде не мало бекати, мало жерти, але щоб доїлася. Ну щоб доїти можно було. ЙОго.
Нет. Мне своих хватает.
Я и их любить буду!Бабуся, а твій дід знає чим ти вночі займаєшся ?
Іди краще спати, бо тебе тут поганому навчать![]()
недобитый.
зы. но шо комунист ты не отрицаешь?
А кто твои клоны? Признавайся, дорогойЯ и их любить буду!

Яка гарна дівчина! Ось мені сусідка говорить учора що молоді зовсім дурні, але ж бо на тобі. Є в тебе глузд, дочечка. Я свого козла теж доїла пока він на трахторі то у селі пахав, а як радянська влада закінчилась та той Кравчук прийшов так мій козел і забухав з Петром самогонки, хай ім обоїм грець.
а я спеціалізуюсь на вирожуванні козлів. Мені подобаються ці тварюки. От хочу вивести таку породу козлів, яка буде не мало бекати, мало жерти, але щоб доїлася. Ну щоб доїти можно було. ЙОго.

Бабка, а ты девственница?
Ти комуніст? Того сучого сина вусатого Сталіна жополизень? Йди геть! Колхози - то гарна річ, а комун'яки - то зле.
Нет. Мне своих хватает.
та то надо було вам зразу його за роги и на городі привязать - картоплю сапувать пащою від бур янів. Воно трошки б попахало б і весь глямур би його коктельний куди б і дівся, а потом би запрягли б його та і на базар - хай врожай свій продає, а під шумок і його б там комусь продали б. Ну як не дойного козла, а на мясо. А самі б нового прикупили. Дойного.
Та не бабка. Я хвашист. Гитлера жополизень. А колхозы мы в вервольфе тоже любим, только по другому их называем. Ну группенфюрер я, короче.
Аквуша, так по природе доятся только кАзлихи
Я, как прикинул козла дойного, що "не мало бекае" - так это ж муж, хорошо зарабатывающий, отдающий жене ЗП и оставляющий на пропой, шоб прийдя домой бЭкать, ну типа блювать...
Гарный образ створывся!!!
Я як помру, свій сарай тобі перепішу, хай йому грець!