Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Is anyone here alive?
Is anyone here alive?
Let's meet on weekend? 
I am alive too!Let's meet on weekend?
![]()
I guess he wanted to meet with Mi_mosaLet's try.

I guess he wanted to meet with Mi_mosa![]()

Huh, at least I hopeAre you sure?![]()

Oh no! I just believe in him![]()
Oh no! I just believe in him![]()
Your support is very important to me!
Pleased to hear thatThanks!Your support is very important to me!
![]()

What type of grammar is it?What will about to speak?

I think it's Bumb who organizes all meetings hereI am alive too! Let's meet on weekend?

I think it's Bumb who organizes all meetings here![]()

From that above I figured out you need sort of partner to speak with and decided to help providing very usefull link. That's it.Есть предложение создать на ХФ сообщество для желающих изучать и общатся на инглише. Можно через Скайп, по телефону, можно встречатся тематически.
Почему возникла эта мысль? дело в том что без общения ни о каком знании языка и речи быть не может. А общатся с иностранцами конечно хорошо, но. Это если ваш уровень уже достаточен. А до этого никто с вами голову морочить не будет.
Курсы - это выкачивание денег низачто. Сейчас есть инет, и все что нужно можно найты.
Вобщем народ давайте попробуем. Кто хочет, оставляйте в личке свои контакты и будем говорить, говорить и еще раз говорить.
Может быть такая тема была, не знаю. Я не встречал.
Haha. Good job.To sherman. You are right only one. When you say that toprc is great.
To each his own.
Today i walk in out and was frozen. In the morning was temperature about 6 degrees. Good that "a plus".