Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

до каких пор?

• Автор теми Автор теми Баssтет
  • Дата створення Дата створення
Ага. Це вже інша сторона справи. Тобто ти вважаєш, що твоїм дітям потрібен батько, і вважаєш, що твій чоловік (доки у вас оце триває, називатимем його саме чоловіком, а не колишнім) як батько їм цілком навіть підходить, правильно я розумію?
До речі, діти-то як на батька реагують? Наскільки для них важливо, щоб він хоч раз на тиждень заглядав у гості? ну і, власне, в чому його батьківські функції проявляються?

я всегда их воспитывала что папа главный,папа хороший...и они его любят...и вот лучше раз в две недели хорошо погулять и встречаться.чем каждый вечер ****ься.....функции в том что иногда гуляет ...куда то выбираемся вместе..потому как одному ему тяжело с двумя...нервы не выдерживают....и лучше же все же чем отец "космонавт"или "погибший полярник"...

Просто розумієш, ти ж хочеш повернути колишнього чоловіка - саме колишнього, в колишньому вигляді. А на даний момент його не існує. взагалі, тупо не існує в природі. Хоча є достатня ймовірність, що він відновиться. Після смерті своєї мами. Бо її вплив на нього ти на даний момент не можеш нівелювати.

Тому в тебе два шляхи: або таки да, чекати, доки свекруха протягне ноги, або спробувати шокову терапію - показати чоловіку, що він помиляється у своїх поглядах на тебе, що зовсім ти не стара й ****** в тебе ще нічого так, і що це він нехай іще спробує знайти таку, як ти, а не навпаки. Можливо, так він швидше задумається над своїм життям і своєю поведінкою. Можливо, зрозуміє, що він втратив більше, ніж йому здавалося. Можливо, почне вище тебе цінувати.
:)але тодi вже назад дороги не будэ...покажу ему но уже не зачем это будет....а так пока я дожду когда влияние мамы угаснет тоя уже и сама старар буду..

:)але тодi вже назад дороги не будэ...покажу ему но уже не зачем это будет....а так пока я дожду когда влияние мамы угаснет тоя уже и сама старар буду..

А где мама была все предыдущие годы?

Ти ж ясно бачиш, що сама ти вплив свекрухи не переб'єш. Глухо. Безнадійно. Тенденції похмурі, перспектив нуль. Тільки чекати природної смерті. (Труїти свекруху не пропоную, вона того не варта.)

Тут не в маме проблема, а в утрате интереса к жене скорее:(

Повільно й методично пиляла свого синочка, доки не допиляла остаточно й доки він не впав :D

Ну ни наю...Как-то по моим наблюдениям , или маменькин сынок или нет.
Некоторые, конечно, находят "мамулю" в жене и перестраиваются, но вот так метаться...:незнаю:

Мені таки здалося, що мамин синок. Відповідно, втрата мами його зламає, в його житті виникне здоровенна порожнеча, і скоріш за все ту порожнечу він спробує заповнити дружиною, в якій - знов-таки скоріш за все - він спробує знайти другу маму.

Але якщо НЕ мамин синок, і тупо втратив інтерес до дружини - тоді всьо, зливай воду...

Ну все-таки не маменькин искал бы утешения и новые эмоции скорее в объятиях другой женщины, а не мамы:D Так что согласна:)

Мені таки здалося, що мамин синок. Відповідно, втрата мами його зламає, в його житті виникне здоровенна порожнеча, і скоріш за все ту порожнечу він спробує заповнити дружиною, в якій - знов-таки скоріш за все - він спробує знайти другу маму.

Але якщо НЕ мамин синок, і тупо втратив інтерес до дружини - тоді всьо, зливай воду...

я полностю согласна ....я даже согласна стать такой себе мамкой для него...хотя я по натуре не мамка...у меня другой характер..но ждать я не согласна....я уже года четыре все жду...(а то и все пять)

Але все-таки, що ти мала на увазі?

Кому це вже буде не потрібно? І з яких причин?

ну если я решу что мне уже все окончательно надоело и например отпущу ситуацию..куда нибудь уеду .или найду уж замену ему..тогда точно сожгу все мосты..и навряд ли вообще захочу когда либо видиться....ну и дети соответственно перестанут его видеть и тоже забудут...наверняка..

в колишньому чоловікові нарешті прокинеться колишній чоловік.

та это навряд ли...я больше склонна думать что данный тип человека (из-за воспитания такого в детстве)больше склонен к тому что бы им манипулировали.т.е он воспитанныйи хороший и все такое когда он в рамках..т.е надо было создать некие рамки для него изначально....но может можно и сейчас загнать его в такие рамки...понятно что это не хорошо,но это его жизненный принцип по видимому.

Назад
Зверху Знизу