Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

для поліпшення демографічної ситуації в Україні

• Автор теми Автор теми sez80
  • Дата створення Дата створення
Я хз де ти живеш, що тебе такі жінки оточують:D
Я вчора десь годину провів в автівці на Північній Салтовці (очікував людину) було нудно, то я розглядав проходячіх повз жінок, то що я тобі сказани можу - таких щоб ВАУ, лише одна була. Уяви, що ******** тобі треба не фітнес-группу, а чергу до терапевта.

Я вчора десь годину провів в автівці на Північній Салтовці (очікував людину) було нудно, то я розглядав проходячіх повз жінок, то що я тобі сказани можу - таких щоб ВАУ, лише одна була. Уяви, що ******** тобі треба не фітнес-группу, а чергу до терапевта.
Тому я піду у фітнес-зал, а не в поліклініку

eb2bf9db910a471dfab1205806b593c0.webp

який більше одного разу ******* не може?
Ти писав за "з декiлькома одночасно", а не за кiлькiсть своiх кончин! Я так уявляю - ти ебеш одну жiнку, другiй лижеш пизду, а що ще одночасно робиш ще декiльком?

Що я бачу.. Наприклад, в нашому районі, посилено розмножуються цигани та серуни. Які гени будуть у їхніх нащадків, в майбутніх українців? Циган до нас заселили з Куп'янська, після війни це буде їхня Олексіївна, виїхавші, коли повернуться, будуть в ахуї... Просто констатую...

Що я бачу.. Наприклад, в нашому районі, посилено розмножуються цигани та серуни. Які гени будуть у їхніх нащадків, в майбутніх українців? Циган до нас заселили з Куп'янська, після війни це буде їхня Олексіївна, виїхавші, коли повернуться, будуть в ахуї... Просто констатую...

Що цікаво, вони розмовляють українською. Хоча Куп'янськ був осередком Януковича та ПР. Може там тільки цигани розмовляли українською, я там ніколи не була.

То ямских к вам переселили, наверное.
В яме они исчезли как класс.
Я даже чернявых мусульманок снова вижу. А цыгане пропали.
И тюльпанами на 8 марта наши два года уже торгуют.

:рл:

Я знаю, что будет за этим моим постом.
Но все-таки напишу, возможно, другие стесняются :

при всем уважении к людям преклонного и пожилого возраста,
рассуждения двух "глубоких" пенсионерок о демографии в Украине и ее перспективах
выглядят, мягко говоря, странно.

По идее, подобные посты в подобной теме от подобных юзеров
должны были бы начинаться с упоминания количества внуков,
которых эта бабушка помогает воспитывать, пока сыновья/невестки боронять Україну.

Назад
Зверху Знизу