Дезертиры

• Автор теми Автор теми Romchis
  • Дата створення Дата створення
простіше було купити припой
А ти вважаєш, що до отримання цієї дротини вони на шмарклях все робили? Звісно, купували, за свої, бо отриманного від постачання не вистачало. Про що й було питання

А ти вважаєш, що до отримання цієї дротини вони на шмарклях все робили? Звісно, купували, за свої, бо отриманного від постачання не вистачало. Про що й було питання
а я ніх не паяю, нікому воно тут не треба. В либідях йобаних зарядки через одну пашуть, у ретра проблеми з роботою від акума, екофлоу всілякі теж подивитись треба - та дофіга всякого, але всім похуй, радистів сплавили на нуль від нех робить, 300, ніяк не витягнем, я тепер сиджу на рації трохи глухуватий.
окрім того міг їм наробити зарядок для моторол, "сигналок" дистанційних, щоб навколо позицій поставити, ребу за пів ціни й без черги, чого ппц не вистачає, ще всякого, хоч якусь радіорозвідку організувати. Я вже мовчу про околодронові справи мої, чим раніше займався. Блядь, нікому ніх не треба, кацапи домінують в повітрі, наші пройобують дрони, хуй скидами та фпв попадають.

а я ніх не паяю, нікому воно тут не треба. В либідях йобаних зарядки через одну пашуть, у ретра проблеми з роботою від акума, екофлоу всілякі теж подивитись треба - та дофіга всякого, але всім похуй, радистів сплавили на нуль від нех робить, 300, ніяк не витягнем, я тепер сиджу на рації трохи глухуватий.
окрім того міг їм наробити зарядок для моторол, "сигналок" дистанційних, щоб навколо позицій поставити, ребу за пів ціни й без черги, чого ппц не вистачає, ще всякого, хоч якусь радіорозвідку організувати. Я вже мовчу про околодронові справи мої, чим раніше займався. Блядь, нікому ніх не треба, кацапи домінують в повітрі, наші пройобують дрони, хуй скидами та фпв попадають.
Ефективне керування за стандартами НАТО...

455982585_122132285570306667_1787636576850594030_n.jpg
Ніхто не буде проводити демобілізацію значної кількісті особового склада до кінця війни. Жодна армія в світі на це піде.

Якшо говорити про інші армії, то і середній вік особового складу тих армій варто згадати) у нас призивають 40+ і 50+ де ще таке є? Предпєнси природнім шляхом демобілізуються і питати не будуть)
Я з тобою цілком згоден, але реальність від цього ніяк не зміниться

Как классно біть вумнім і лєгко дєліть всєх на вумніх і дураков, на хорошіх і плохіх, на тєх, кто прісягал кому-то і нє прісягал.
Присоединюсь к делителям.
Есть категория рожденных в раше нынешних отставников.
На момент 1991 года служили в УССР. В 1992 году присягнули Украине, не желая дослуживать в российских ебенях.
У нас тепло, дают квартиру и пенсия на сегодняшний день неплохая.
Вопрос! Отменяет ли отставка присягу, ибо по итогу нынешней войны маемо ждуна?

пидарасті и терпилы-это мой ответ

Присоединюсь к делителям.
Есть категория рожденных в раше нынешних отставников.
На момент 1991 года служили в УССР. В 1992 году присягнули Украине, не желая дослуживать в российских ебенях.
У нас тепло, дают квартиру и пенсия на сегодняшний день неплохая.
Вопрос! Отменяет ли отставка присягу, ибо по итогу нынешней войны маемо ждуна?
присягнувший дважды, присягнет и трижды, если случай подвернется

Кстати, у нас в конторе присягали Украине офицеры запаса, у которых была военка в институте.
Может, и те, кто ранее служил в армии.
Ну и, естественно в целом по Украине действующие военные.
У нас некоторые не хотели переприсягать. Остались верными союзу. Кто дожил, или нового союза ждет, или хуйла.

Сейчас бы в 21 веке этот пережиток средних веков и формальность на полном серъезе обсуждать.

Саме через неї!

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ну це правильно, давайте парк засеремо, а потім будемо нити, що то хуйова влада його засрала

Ну це правильно, давайте парк засеремо, а потім будемо нити, що то хуйова влада його засрала
А нічого, що масові заходи у місті за 20 км від лінії фронту, м'яко кажучи, не рекомендовані?

Та пох, чи не так? Відзавтра Фельдман з Барабе знов у лохопарк автобуси доправляє. Мо', не прилетить. Гуляй, дурний електорате! Диви, не обісрися! Бо дістатися до паперу та підтертися просто не встигнеш!

Та пох, чи не так? Відзавтра Фельдман з Барабе знов у лохопарк автобуси доправляє. Мо', не прилетить. Гуляй, дурний електорате! Диви, не обісрися! Бо дістатися до паперу та підтертися просто не встигнеш!
это выбор каждого индивидуальный.

Нарид выбирает зрелищ! Со времен античности известно.
А как насчёт хлеба? Одними зрелищами сыт не будешь. Даже, если это телемарафет.

"Основний, масовий виборець – це телеглядач, обиватель, плебей. Тому навіть якщо в соцмережах ми маємо прекрасні смисли, то вони миттю обнуляються в день голосування тим масовим плебеєм, який Facebook тримає лише заради нагадування, в кого нині день народження, а в кого іменини», – підсумував відомий ведучий."

Сказано меньше, чем за месяц до большой войны.

А нічого, що масові заходи у місті за 20 км від лінії фронту, м'яко кажучи, не рекомендовані?

Я так і кажу, давайте засремо парки, в войдоми лайно почнемо зливати... гарно ж буде

Назад
Зверху Знизу