Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дезертиры

• Автор теми Автор теми Romchis
  • Дата створення Дата створення
Дезертирам позволили вернуться в часть без последствий.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
что значит дезертирам?? это гражданские люди в военной форме

Во взводе связи ни одного связиста или радиоинженера по образованию. Мой друг - самоучка, паять умеет, но проволока хитро тянутая - очень невысокая плотность, при плавлении резко теряет в объеме. А на эксперименты времени нет, быстрее было на тот момент отдать ее мне (проезжали мимо чиниться) и получить точный результат к концу дня.
простіше було купити припой

Дезертирам позволили вернуться в часть без последствий.
варіант для переводу, якщо не пущають
вже планую

Останнє редагування:
простіше було купити припой
А ти вважаєш, що до отримання цієї дротини вони на шмарклях все робили? Звісно, купували, за свої, бо отриманного від постачання не вистачало. Про що й було питання

А ти вважаєш, що до отримання цієї дротини вони на шмарклях все робили? Звісно, купували, за свої, бо отриманного від постачання не вистачало. Про що й було питання
а я ніх не паяю, нікому воно тут не треба. В либідях *****их зарядки через одну пашуть, у ретра проблеми з роботою від акума, екофлоу всілякі теж подивитись треба - та дофіга всякого, але всім похуй, радистів сплавили на нуль від нех робить, 300, ніяк не витягнем, я тепер сиджу на рації трохи глухуватий.
окрім того міг їм наробити зарядок для моторол, "сигналок" дистанційних, щоб навколо позицій поставити, ребу за пів ціни й без черги, чого ппц не вистачає, ще всякого, хоч якусь радіорозвідку організувати. Я вже мовчу про околодронові справи мої, чим раніше займався. *****, нікому ніх не треба, *****и домінують в повітрі, наші пройобують дрони, *** скидами та фпв попадають.

а я ніх не паяю, нікому воно тут не треба. В либідях *****их зарядки через одну пашуть, у ретра проблеми з роботою від акума, екофлоу всілякі теж подивитись треба - та дофіга всякого, але всім похуй, радистів сплавили на нуль від нех робить, 300, ніяк не витягнем, я тепер сиджу на рації трохи глухуватий.
окрім того міг їм наробити зарядок для моторол, "сигналок" дистанційних, щоб навколо позицій поставити, ребу за пів ціни й без черги, чого ппц не вистачає, ще всякого, хоч якусь радіорозвідку організувати. Я вже мовчу про околодронові справи мої, чим раніше займався. *****, нікому ніх не треба, *****и домінують в повітрі, наші пройобують дрони, *** скидами та фпв попадають.
Ефективне керування за стандартами НАТО...

455982585_122132285570306667_1787636576850594030_n.jpg
Ніхто не буде проводити демобілізацію значної кількісті особового склада до кінця війни. Жодна армія в світі на це піде.

Якшо говорити про інші армії, то і середній вік особового складу тих армій варто згадати) у нас призивають 40+ і 50+ де ще таке є? Предпєнси природнім шляхом демобілізуються і питати не будуть)
Я з тобою цілком згоден, але реальність від цього ніяк не зміниться

Как классно біть вумнім і лєгко дєліть всєх на вумніх і дураков, на хорошіх і плохіх, на тєх, кто прісягал кому-то і нє прісягал.
Присоединюсь к делителям.
Есть категория рожденных в раше нынешних отставников.
На момент 1991 года служили в УССР. В 1992 году присягнули Украине, не желая дослуживать в российских ебенях.
У нас тепло, дают квартиру и пенсия на сегодняшний день неплохая.
Вопрос! Отменяет ли отставка присягу, ибо по итогу нынешней войны маемо ждуна?

пидарасті и терпилы-это мой ответ

Присоединюсь к делителям.
Есть категория рожденных в раше нынешних отставников.
На момент 1991 года служили в УССР. В 1992 году присягнули Украине, не желая дослуживать в российских ебенях.
У нас тепло, дают квартиру и пенсия на сегодняшний день неплохая.
Вопрос! Отменяет ли отставка присягу, ибо по итогу нынешней войны маемо ждуна?
присягнувший дважды, присягнет и трижды, если случай подвернется

Кстати, у нас в конторе присягали Украине офицеры запаса, у которых была военка в институте.
Может, и те, кто ранее служил в армии.
Ну и, естественно в целом по Украине действующие военные.
У нас некоторые не хотели переприсягать. Остались верными союзу. Кто дожил, или нового союза ждет, или ***ла.

Сейчас бы в 21 веке этот пережиток средних веков и формальность на полном серъезе обсуждать.

Саме через неї!

Ну це правильно, давайте парк засеремо, а потім будемо нити, що то ***ова влада його засрала

Ну це правильно, давайте парк засеремо, а потім будемо нити, що то ***ова влада його засрала
А нічого, що масові заходи у місті за 20 км від лінії фронту, м'яко кажучи, не рекомендовані?

Та пох, чи не так? Відзавтра Фельдман з Барабе знов у лохопарк автобуси доправляє. Мо', не прилетить. Гуляй, дурний електорате! Диви, не обісрися! Бо дістатися до паперу та підтертися просто не встигнеш!

Та пох, чи не так? Відзавтра Фельдман з Барабе знов у лохопарк автобуси доправляє. Мо', не прилетить. Гуляй, дурний електорате! Диви, не обісрися! Бо дістатися до паперу та підтертися просто не встигнеш!
это выбор каждого индивидуальный.

Назад
Зверху Знизу