Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дезертиры

• Автор теми Автор теми Romchis
  • Дата створення Дата створення
Я би дезертирів в Тису кидав,а рядом погранців на човнику. І три вибори: допливеш - вільний, попросиш допомогу - будеш служити, потонеш - сдохнеш.
говорили новый закон готовят, фактически уклонисты становятся дезертирами, так что неизвестно какую речку ты переплывать будешь.

Та я ж написав, що поняття "народ" абстрактне, і трактувати його можна як завгодно. Тодішня влада теж підпадає в категоріб "український народ", більше того, "народ" її уповноважив на виборах його представляти.
А я тобі пишу, що цілком конркетне

Тодішня влада теж підпадає в категоріб "український народ", більше того, "народ" її уповноважив на виборах його представляти.
Якщо ти про Януковича, то не підпадає.

...батьківщині, умотавши з неї, і байдуже, до війни це було чи ні.

Что за ерунда, это не "байдуже", а очень большая разница. Люди ехали, чтобы найти работу и самореализоваться, а не сьебывались от страха.

Я би дезертирів в Тису кидав,а рядом погранців на човнику. І три вибори: допливеш - вільний, попросиш допомогу - будеш служити, потонеш - сдохнеш.
Я бі поправіл для коррєктності:

а рядом погранців на човнику, що ***чать веслами по спинах

В общем в последнее время знаю уже троих кто свалил с фронта или учебки, и которые в общем-то не сильно и прячутся. Хотелось бы узнать мнение форумчан, оправдываете ли вы их действия или наоборот, поддерживаете их сдачу в компетентные органы? По свежим опросам, более 45 % населения поддерживают ухилянтов, но что думаете конкретно об дезертирах?
не оправдываю и не осуждаю. Каждый сам делает свой выбор. В целом, лично мое отношение к бусификации отрицательное, поэтому сдавать бы не стал. А там пусть сам ебется

Народом є Янукович, Ахмєтов, Коломойський і роботяги ваня коля
Тцкашник корумпованиц воєнрук Одеси і воділа Паша з Одеси;
Штабіст майор Пузов який прохолоджується в 30-50 км від лінії вогню, і солдат Вася, який не вилазить з окопів.
У них різні інтереси, і як правило, вони протилежні
Зі слів Портнікова Янукович не ввіжав себе українцем, отже він не був представником народу України
Якщо у них різні і протилежні інтереси, то вони не є народом:увага:

Наявність паспорта громадянина України має більшу вагу в цьому питанні ніж слова якогось Портникова
Не має. Вагу мають тільки спільні риси. Якщо у людей немає спільних рис - вони не є народом.
Одні отримували паспорт, щоб творити націю, інши отримували паспорт, щоб цю націю знищити.

Для меня - это вопрос присяги. Если человек не присягал на верность царю и отечеству украинскому народу, то лично я осуждать не берусь. С другой стороны, если человек присягал, и так уж сложилась жизнь, что попал в армию, то обязан выполнять свой долг. Я так поссорился с земляком относительно некоторых одноклассников (я родом из маленького города на юге Луганской области). В действительности, у меня нет особых претензий к тем, кто по разным причинам был вынужден остаться на окупирлванных территориях, будучи гражданскими - таких, кажется, трое. Люди в основной массе дураки и что с них взять. Когда ветер подует в другую сторону, будут в вышиванках ходить и на чистом украинском разговаривать. Но есть двое одноклассников, которые давали присягу - один опер, второй прокурор. Так вот с этими я и разговаривать не стал бы, а будь на то моя воля... Эх. Оба, к стати, в Миротвоце.

ЗЫ
Сам не служил и на военную кафедру не ходил. И вообще давно в другой стране. Так что мною написанное есть чисто досужие рассуждения и ничего более.
Как классно біть вумнім і лєгко дєліть всєх на вумніх і дураков, на хорошіх і плохіх, на тєх, кто прісягал кому-то і нє прісягал.

Та я ж написав, що поняття "народ" абстрактне, і трактувати його можна як завгодно. Тодішня влада теж підпадає в категоріб "український народ", більше того, "народ" її уповноважив на виборах його представляти.
ні, не підпадає, през-гарант Констітуції, а тоді (то я про беркут) президент порушив Конституцію

тобто фактично беркут повинен був не виконати наказ.

Якщо ми будемо користуватись твоїм критерієм "спільні риси" у визначенні приналежності до народу, то тобі аплодуватиме з могили гітлер і всі расисти та шовіністи світу
Ти якуюсь ***ню почав писати. До чого тут расисти?

говорили новый закон готовят, фактически уклонисты становятся дезертирами, так что неизвестно какую речку ты переплывать будешь.
законопроект вот
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

в пояснительной записке
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
что надо как-то поспособствовать возврату народа в армию:
... пропонує встановити юридично визначені механізми звільнення військовослужбовців Збройних Сил України від кримінальної відповідальності за вчинення військового кримінального правопорушення...
Завданням проекту Закону також є встановлення правових гарантій та механізмів повернення та продовження військової служби військовослужбовцям, які самовільно залишили військову частину або місце несення служби, але повернулися та висловили готовність належним чином виконувати свій військовий обов’язок
причины тоже всем понятны, уже была цифра разыскиваемых за 300 тыщ, а вот статистика за несколько месяцев (10584 + 7306 проваджень) из пояснительной записки:
Згідно статистичних даних, лише упродовж січня-квітня поточного року органами досудового розслідування та прокурорами вже зареєстровано 10 584 кримінальних проваджень за статтею 407 Кримінального кодексу України
(Самовільне залишення військової частини або місця служби), та 7 306 кримінальних проваджень за статтею 408 Кримінального кодексу України (Дезертирство). Загалом на сьогодні у провадженні органів досудового розслідування перебуває майже 19 тис. кримінальних проваджень за скоєння військових кримінальних правопорушень.

Зараз все так і відбувається, точнісінько, як ви і написали, мрії здійснюються.
Люди повинні усвідомити, що свинособаки нікого живим не залишать. Або ти зараз їбашиш за своє життя, або подохнеш за ***ла

Люди повинні усвідомити, що свинособаки нікого живим не залишать. Або ти зараз їбашиш за своє життя, або подохнеш за ***ла
то є вірно
а як жити усвідомлюючі, що ти гниєш в окопі, а мажори - відпочивають у басейну?, і не мажори, а наприклад комбрігі, і не відпочивають, а тількі будують разом з новим будинком..?

Назад
Зверху Знизу