Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Девушки - Велосипедистки

• Автор теми Автор теми Артем1985
  • Дата створення Дата створення
Хоть не таким образом? :D

fj5cbg.webp

я в детстве в крапиву заехала похоже)

Ну то реально треба бути впоротим та їздити на велосипеді щодня та усюди. Тобто якщо на велі лише кататись, хай і часто й багато, кілька походів за сезон - не вийде 10к.

10к наїздив?)

Ну от я про це й кажу. Або їздити впорото тупо усюди й завжди, або 10к не буде.
Але сенс набивати ті 10к? Когось пре й він замість всіх інших справ тупо валить, когось ні, їздить скільки виходить.
1к звичайно мало за рік.

Ну то реально треба бути впоротим та їздити на велосипеді щодня та усюди. Тобто якщо на велі лише кататись, хай і часто й багато, кілька походів за сезон - не вийде 10к.
катав з кінця березня по кінець листопада, 5 днів на тиждень по 50 км стабільно робота з роботи + по місту просто докуя, але не рахую, + вихідні + велопоїздки у відпустку. я нарахував, що на роботу з роботи в тому режимі близько 7 тисяч км тільки.. пам'ятаю, коли того сезону зайшов в метро, якось аж прихуїв - дуже незвичне почуття, тісно душно в коробці..

Раз на місяць в кращому випадку потрапляю в громадський транспорт - це ****.

20 квітня по замках прикарпаття хто хоче?

Також нагадую про поліську січ 26-28 травня. З харкова вже 27 офіційно зареганих.

катав з кінця березня по кінець листопада, 5 днів на тиждень по 50 км стабільно робота з роботи + по місту просто докуя, але не рахую, + вихідні + велопоїздки у відпустку. я нарахував, що на роботу з роботи в тому режимі близько 7 тисяч км тільки.. пам'ятаю, коли того сезону зайшов в метро, якось аж прихуїв - дуже незвичне почуття, тісно душно в коробці..

Ну це й є те, про що я казав - завжди й усюди. А он Mastiko просто їздив дохера, але 10к ніяк.

Да я ж і не кажу, що треба надрачувати на ті 10к. Й що 10к це нереально. Просто зауважив, що просто так, без впоротого катання, їх не набити.
В мене теж 10к один раз лише було, хоча я усюди лише на велі їзджу. Але тупо валити кожен день кудись без цілі не можу. Й на роботу їздити не треба.

Ну це й є те, про що я казав - завжди й усюди. А он Mastiko просто їздив дохера, але 10к ніяк.
шо хочу сказати- якось на барабані купляв я якісь велозапчастини минулим літом. під'їжжає атлетичний мужик років близько 60-ти на імпортному фірмовому шоссері- як виявилось потім, майстер спорту тренер і т.д. коротше, він з ранку приїхав з Дніпра, заїхав на барік і знову кудись у справах.. тобто 300 км + це для нього звичайна справа. звісно, що спробуй тут накатати по місту за день такий кілометраж..

Это *****изм делать целью кучу километров на сезон для любителя.
Надо коленки беречь.
П.С.Кстати,привет,адекватный ты наш.
коліна треба берегти, звісно, але берегти , активніше працюючи перекидкою, +слідкувати за питтям.

О я тоже хочу велосипедистку) это же так круто, заехал куда то с ней в лес и жахаешься там и не надо тратить деньги на номер.

+100500. А как на пляже, на море при луне. Говорят романтика типа. Ага, сейчас. Я потом песок этот ракушняковый, откуда только не вытряхивал.

и из жопы тоже? :збентежений:

Романтика - она исключительно в голове индивидуума :) А везде только пыль, труха, песок, солома и ракушняк! :D

О я тоже хочу велосипедистку) это же так круто, заехал куда то с ней в лес и жахаешься там и не надо тратить деньги на номер.

Фигушки. В лесу много комаров, даже днём. Не потрахаешься

Назад
Зверху Знизу