Девушки - Велосипедистки

• Автор теми Автор теми Артем1985
  • Дата створення Дата створення
Хоть не таким образом? :D

fj5cbg.webp

я в детстве в крапиву заехала похоже)

Ну то реально треба бути впоротим та їздити на велосипеді щодня та усюди. Тобто якщо на велі лише кататись, хай і часто й багато, кілька походів за сезон - не вийде 10к.

10к наїздив?)

Ну от я про це й кажу. Або їздити впорото тупо усюди й завжди, або 10к не буде.
Але сенс набивати ті 10к? Когось пре й він замість всіх інших справ тупо валить, когось ні, їздить скільки виходить.
1к звичайно мало за рік.

Велозадрот Тифо не может смириться с тем, что кто-то больше километров проезжает за сезон, чем он

Ну то реально треба бути впоротим та їздити на велосипеді щодня та усюди. Тобто якщо на велі лише кататись, хай і часто й багато, кілька походів за сезон - не вийде 10к.
катав з кінця березня по кінець листопада, 5 днів на тиждень по 50 км стабільно робота з роботи + по місту просто докуя, але не рахую, + вихідні + велопоїздки у відпустку. я нарахував, що на роботу з роботи в тому режимі близько 7 тисяч км тільки.. пам'ятаю, коли того сезону зайшов в метро, якось аж прихуїв - дуже незвичне почуття, тісно душно в коробці..

Раз на місяць в кращому випадку потрапляю в громадський транспорт - це ****.

20 квітня по замках прикарпаття хто хоче?

Також нагадую про поліську січ 26-28 травня. З харкова вже 27 офіційно зареганих.

катав з кінця березня по кінець листопада, 5 днів на тиждень по 50 км стабільно робота з роботи + по місту просто докуя, але не рахую, + вихідні + велопоїздки у відпустку. я нарахував, що на роботу з роботи в тому режимі близько 7 тисяч км тільки.. пам'ятаю, коли того сезону зайшов в метро, якось аж прихуїв - дуже незвичне почуття, тісно душно в коробці..

Ну це й є те, про що я казав - завжди й усюди. А он Mastiko просто їздив дохера, але 10к ніяк.

Да я ж і не кажу, що треба надрачувати на ті 10к. Й що 10к це нереально. Просто зауважив, що просто так, без впоротого катання, їх не набити.
В мене теж 10к один раз лише було, хоча я усюди лише на велі їзджу. Але тупо валити кожен день кудись без цілі не можу. Й на роботу їздити не треба.

Ну це й є те, про що я казав - завжди й усюди. А он Mastiko просто їздив дохера, але 10к ніяк.
шо хочу сказати- якось на барабані купляв я якісь велозапчастини минулим літом. під'їжжає атлетичний мужик років близько 60-ти на імпортному фірмовому шоссері- як виявилось потім, майстер спорту тренер і т.д. коротше, він з ранку приїхав з Дніпра, заїхав на барік і знову кудись у справах.. тобто 300 км + це для нього звичайна справа. звісно, що спробуй тут накатати по місту за день такий кілометраж..

Это *****изм делать целью кучу километров на сезон для любителя.
Надо коленки беречь.
П.С.Кстати,привет,адекватный ты наш.
коліна треба берегти, звісно, але берегти , активніше працюючи перекидкою, +слідкувати за питтям.

О я тоже хочу велосипедистку) это же так круто, заехал куда то с ней в лес и жахаешься там и не надо тратить деньги на номер.

+100500. А как на пляже, на море при луне. Говорят романтика типа. Ага, сейчас. Я потом песок этот ракушняковый, откуда только не вытряхивал.

и из жопы тоже? :збентежений:

Романтика - она исключительно в голове индивидуума :) А везде только пыль, труха, песок, солома и ракушняк! :D

О я тоже хочу велосипедистку) это же так круто, заехал куда то с ней в лес и жахаешься там и не надо тратить деньги на номер.

Фигушки. В лесу много комаров, даже днём. Не потрахаешься

Назад
Зверху Знизу