Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Девушки - Велосипедистки

• Автор теми Автор теми Артем1985
  • Дата створення Дата створення
народ, увага, в вечірній час особливо уважно їздимо по шоссе- вчора ввечері ледве не наскочив на збите тіло цобакена вагою кілограм 15, об'їжджав тіло покійного зліва, а позаду мене наганяла фура, добре водій прийняв ліворуч заздалегідь..

Народ , как вы вообще в темноте ездите ? Встречные машины слепят ужасно , я по обочине потихонечку еду , а перекрёстки вообще по пешеходному переходу перехожу , стремно , а я ещё и с ребёнком .

П.С. По ночам учусь на машине ездить , блииин , сколько велосипедистов на тёмных великах в тёмной одежде без фонарей !!! Ужас !!!

Вообще, у нас в Харькове очень тяжелое движение. И тем более велосипедисту.

Народ , как вы вообще в темноте ездите ? Встречные машины слепят ужасно , я по обочине потихонечку еду , а перекрёстки вообще по пешеходному переходу перехожу , стремно , а я ещё и с ребёнком .

П.С. По ночам учусь на машине ездить , блииин , сколько велосипедистов на тёмных великах в тёмной одежде без фонарей !!! Ужас !!!
вчора ввечері по темному на шоссе влетів на камінь на швидкості близько 30км/год, вилку пробило повністю, добре що не впав. їду далі, через деякий час обганяюча машина засигналила- подумав про себе погане за водія- через 100 метрів зупинився, обертаюсь, а мій задній маячок не працює, хоча перед виїздом я його ввімкнув - тому водій і сигналив:рл: народ , слідкуйте за світотехнікою періодично, + купуйте маячки не для краси , бо часто бачу, що міеімальних розмірів ставлять маячки , а максимально великі маячки.

Вообще, у нас в Харькове очень тяжелое движение. И тем более велосипедисту.
я якось раніше по дорогам міста більше їздив, зараз практично взагалі не їжжу, може мінімум,а так лише по тротуарам.

это ретро-драйв или ретро-директ звется. там 2 звездочки сзади. крутишь вперед-1-я передача, крутишь назад-2-я передача, и это без перекидки.
ach2eb.webp

ого..:клас:

цікаво, де Гелія поділася- в темі не з'являється..

Прошлым летом каждое ВС с подругой первой электричкой уезжали.
Все катают в Змиев. В чем магия этой дороги?
Катают по автомобильной дороге или лесами?
Ни разу не ездил

цікаво, де Гелія поділася- в темі не з'являється..
Туточки я. Совмещаю работу и ловлю последние тепленькие велоденечки. :D

Мало времени - это отговорки, муж на роботу на велике ездит и вопрос со временем решен, правда ему 35 минут и на месте

мне на работу на шоссейнике 45-мин, на эндурике- час -час десять.. с удовольствием на веле катаю- и физуха и независимость...

Та же хрень. Я себя очень не комфортно чувствую в транспорте. И транспортом ехать час, второй маршрут с большим пешеходным участком 40минут, а ехать 18-20. Вот и что тут выбирать? А на работу на 6.40

Согласна со всеми. На работу надо на веле! :клас:
Мне на метро быстрее до работы, но я все равно выбираю велосипед. Т.к. обедать и поспать днем стараюсь ехать домой, то два заезда работа/дом выходит 25км. Т.е. даже если в этот день некогда кататься, все равно норм. проехалась.

народ, хто де тариться екіпом? вчора заїхав в секенд на гертруді прикупити велоштани- 700-750 гривасів за обноски жиробасина просила:D я ох уїв..

Ого! 750грн за штаны в секонде.
Я пока что ратую за то, что лучше на сайтах США закупаться. Главное брать известные фирмы, чтобы понимать размерную сетку и качество. Перед заказом хожу у нас по магазинам и записываю какая фирма какого размера мне подходит.

Ого! 750грн за штаны в секонде.
Я пока что ратую за то, что лучше на сайтах США закупаться. Главное брать известные фирмы, чтобы понимать размерную сетку и качество. Перед заказом хожу у нас по магазинам и записываю какая фирма какого размера мне подходит.
:пиво::)

Ни разу не ездил

В зміїв по асфальту ніхто не катає бо дорога там вузька, а від безлюдовки до водяного ще й жахлива, особливо в сторону харкова.

Катають грунтами через бабаї, хорошеве, чорний ліс, полями, чемужівку. Від основи уздовж річки можна до хорошевого доїхати.
Дорога йде тупо паралельно трасі, і дорога там чудова - що асфальти сільські без автівок, що поля, що дорога через ліс.
От "найстандартніший" маршрут - на есхар через сади + уздовж річки до будинку відпочинку, зміїва + сабжевий маршрут від зміїва до харкова.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Якщо їхати з/на хтз, то полями можна до васищева доїхати, перетнути трасу та через гусину поляну перед лісом вийти на ту дорогу
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ни разу не ездил
В зміїв по асфальту ніхто не катає бо дорога там вузька, а від безлюдовки до водяного ще й жахлива, особливо в сторону харкова.

Катають грунтами через бабаї, хорошеве, чорний ліс, полями, чемужівку.

Ну про "ніхто" не треба так категорично:увага:
Влітку заїжджаю в ті краї за суницями, ну й просто так, буває, для різноманіття, краєвиди мені там подобаються...
Жахлива і вузька дорога -- також не погоджусь. Трафік не дуже щільний, з машинами розминаєшся без проблем. Щодо якості - більш-менш їздабельно, на шосері сильного дискофорту не помітно. Із побаченого в нинішньому сезоні - дороги на Одеській велосотці були на порядок в гіршому стані, ніж у нас, в Зміївському напрямку.

Тут мова про мтб. Й мтбешникам валити по трасі, ще й фіговій - таки зовсім не варіант.

Кто-нибудь на работу зимой на велике ездил? Хочу на следующий год купить фэтбайт и попробовать.

Взимку мало їздять, навіть ті, хто влітку постійно катає.

Якщо тебе погода не лякає, то купи фет та їзди. На "звичайному" погано бо дороги взимку непроїздні, а тротуари чистяться так собі або ніяк.

Але чому взимку та наступного року? Купи хоч щось та їзди зараз. Якщо по теплій осені не піде, то взимку точно не поїдеш.

Ну сейчас осень как бы не совсем тёплая. Сегодня выходил пешком, бррр, Как мерзко было. Хотя я езжу круглый год. Прошлой зимой лежал снег, и было классно перемещаться.

Хз, абсолютно тепло. Вдіватись треба по погоді.

вчера была погодка катать. так чтобы полностью в гавно, а потом отмываться и делать генеральную уборку

Назад
Зверху Знизу