Дефицит на Т2 тюнера

:рл: ноутбук 2008 року

Здається тебе заморозили наприкінці 90х і вчор ти чомусь відтаяв
***** ТЫ *****!!! В 2008 году появились только блю реё проигрыватели! Какой привод в ноу ту или компе??????????? Слейся *****!

Твоя проблема в тому що ти сперечаєшся в тому, на чому зовсім не розумієшся.

Ну по-переше в мене в ноуті є Blue Ray дисковод.
По-друге він мені зовсім не потрібен і я його замінив на SSD диск.
Зараз з трекерів качають блюрей образи.
Немає необхідності записувати на фізичний носій.
Я образ зкидую на NAS (NAS - це міні файловий сервер що під'єднаний до домашньої мережі). Тєлік бере цей образ з NAS'а по WiFi і програє вбудованим плеером.

******ка, ти зрозуміло?

Ты ***** свой детский понос уже пролил везде!!!!!!!!!
Учите мат часть ШУРА!!!! Я тёще дам знать, что кормит *****а!

***** ТЫ *****!!! В 2008 году появились только блю реё проигрыватели! Какой привод в ноу ту или компе??????????? Слейся *****!

Добре, 2010 рік. Яка різниця, ти все одно гадав що всі на дискетах файли носять :іржач:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

The Bottom Line With great processing power, Blu-ray, and a 1080p display for $1,349, the Sony Vaio VPCF115FM/B is one of the best high-end all-around laptops we've seen in a while.

Добре, 2010 рік. Яка різниця, ти все одно гадав що всі на дискетах файли носять :іржач:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

The Bottom Line With great processing power, Blu-ray, and a 1080p display for $1,349, the Sony Vaio VPCF115FM/B is one of the best high-end all-around laptops we've seen in a while.

Клоун ты пол часа гуглил модель, которая не продавалась в Украине???:іржач::браво::іржач::іржач::іржач:

Клоун ты пол часа гуглил модель, которая не продавалась в Украине???:іржач::браво::іржач::іржач::іржач:

Давай так.
Я сьогодні ввечері роблю фото мого бука. А ти потім ставиш собі в підпис текст "SHOOTER71 - ****абол єбаний" на місяць.

Йде парі?

Давай так.
Я сьогодні ввечері роблю фото мого бука. А ти потім ставиш собі в підпис текст "SHOOTER71 - ****абол єбаний" на місяць.

Йде парі?
***** !!! ТЫ Заврался ******, и сливаешся постоянно! пошёл *****, согпляк! Идёшь в игнор!

у тут споры из пальца высосанные:ганьба:

Потрібно ще чотири ігнора і я вийду на перше місце!!!

Да какое фото? Он сольётся, как всегда! В ноутах нету блюрей приводов!!! Просто НЕЗАЧЕМ! Нету смысла!

Ох ти і ****ло :)

Я он вище навів посилання на ноут з блюреєм 2010 року. В мене саме такий.

Навіщо? Тому що це Sony :клас:
Вони завжди були по переду в плані якості мультімедіа. Саме тому я і мав мету придбати саме VAIO ноут.
Бо VAIO - це якість в кожній деталі!

Назад
Зверху Знизу