Дамы приглашают кавалеров..

• Автор теми Автор теми ZЗоя
  • Дата створення Дата створення

..место встречи изменить..можно?))

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    93
  • Опитування закрито .
Статус
Тема закрита
А чего в машине плохо?

Обмерзла щетка стеклоочистителя, скребут намерзшие в арках льдины при поворотах, лед который на крыше и дверях потрескивает -раздражжает меня все это сильно:відстій: Ну и расход не сильно радует :(

Дорога неплохая, чисто не скользко, если в гребеня не заезжать.Машин вроде чуть поменьше- может не все завелись.

Обмерзла щетка стеклоочистителя, скребут намерзшие в арках льдины при поворотах, лед который на крыше и дверях потрескивает -раздражжает меня все это сильно:відстій: Ну и расход не сильно радует :(

Дорога неплохая, чисто не скользко, если в гребеня не заезжать.Машин вроде чуть поменьше- может не все завелись.

Утром вышел, пуск нажал, через 2 минуты стекло мокрое. Фен, конечно, есть энергию, но с бензином не сравнить.

У меня лыж нету:незнаю:
Только ласты и маска с трубкой:D

Тогда по снегу- точно не вариант. Ну если ласты зашиповать...Они ведь резиновые?
А вот форумчанин удивил- вчера катался вечером на велосипеде по снегу и фотки сбросил. Велик фэт виллс. Прикольно:yahoo:

Утром вышел, пуск нажал, через 2 минуты стекло мокрое. Фен, конечно, есть энергию, но с бензином не сравнить.

Я каждую зиму неспешко думаю о Вебасто или электрофене в печку (на дизельных моторах есть такая опция и в принципе можно и ко мне приколхозить)
Но пока я думаю- проходит зима, а летом оно ни к чему:D

Вот вчера дали служебную покататься -подогрев чресел поясницы и спины- это вещь:клас:

Я каждую зиму неспешко думаю о Вебасто или электрофене в печку (на дизельных моторах есть такая опция и в принципе можно и ко мне приколхозить)
Но пока я думаю- проходит зима, а летом оно ни к чему:D

Вот вчера дали служебную покататься -подогрев чресел поясницы и спины- это вещь:клас:

Так купи себе накидку на кресло с подогревом

Ух ты какие тут старые и знакомые ники :пиво:
як ся маэте?! :)

Печалька. Выздоравливай. Чайник и чай хоть есть в номере?
Может те к кому приехала в командировку могут заехать в отель и привезти лекарства и что попросишь?
Нормальные люди болящему не откажут.
Я бы даже Капитану лимонов привез с пилюлями и порошками.:збентежений:
Дааааа, даже если Капитан лечится водкой, ты ему все равно пример бы лимоны и порошки.

Доброе утро, мои жопки:кручусь:
Если кто не читал:

Інструкція, шо робити, коли вводиться воєнний стан

1. Негайно розпочинай кіпіш, дзвони всім родичам, знайомим і верещи в слухавку “****ЄЄЄЦ, ВСЬОМУ ****ЄЄЄЄЦ!!!!”. Кажи шоб вони це поширювали в геометрічній прогресії

2. Пиши во всі соціальні мережі побільше постів, шо всьо пропало, ****єц і ми всі помремо, хунта і все таке. Пости сопровождай картінкамі Вєлікой Дєпресії США 30-років.

3. Діставай великі чумайдани, мішки і торби, бери всіх своїх домашніх, включаючи котів, біжи в АТБ і скуповуй гречку, борошно, свічки і сірники, бо ****єц скоро. ****и тих, хто лізе поперед черги, бо він забере все і тобі не вистачить.

4. Знімай всі гроші з карток, картки блокуй, видаляй ***** акаунти з платіжних систем, кажи всім шо так і треба робити, бо ****єц. Гроші ховай в труси - так і ходи завжди.

5. Не забувай: ВСЬОМУ ****ЄЦ!

6. Купи рибальську лєску і кручок, бо скоро ****єц і їжи не буде, доведеться рибалити. Навчись готувати жаб і хробаків. Приручи всіх місцевих собак - пригодяцця під час голоду.

7. Припиняй платити за світло, газ та іншу комуналку, бо скоро все одно ****єц. За інтернет плати, щоб була можливість писати в Фейсбук пости про те, що скоро ****єц. За мобільний зв'язок теж плати, шоб координувати набігі на АТБ можна було.

8. Забарикадуйся вдома, а краще в підвалі, бо ****єц. Виходь тільки вранці і то бігай пєрєбєжкамі під балконами, шоб тебе не помітили.

9. Не пускай дітей в школу і садік, розбери машину на запчастини, бо пісдєц і хунта її в армію забере. Викинь закордонний паспорт, бо нікуди не випустять. Квитки на потяг і автобус не купляй, бо з міста не випустять, купляй тільки на трамвай.

10. І головне: побільше волай ****ЄЄЄЦ! Чим більше і голосніше будеш волати, тим краще.

вчера БГ исполнилось 65

Зато в гараже хламу уютно.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу