Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Cloudflare висит :(

Видать ваша бригада что-то перебила)
А потім бруківкою замарафєтіла :збентежений:
IMG_20251118_113931_compress34.webp

кста, о птичках .... если глянуть внимательно
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- то походу, "плановіе ремонті" таки поломали то, что к ним (на первый взгляд) не относилось. И вообще, на сейчас
имеем
"Update
The team is continuing to focus on restoring service post-fix. We are mitigating several issues that remain post-deployment.
Posted 17 minutes ago. Nov 18, 2025 - 15:40 UTC"

те. не лезь в работающее ПО с "обновлениями", грубо говоря. А если лезешь - трижды протестируй свои апдейты ПО, прежде чем их пускать в продакшн.

Остаточні подробиці повідомлять, коли з’явиться більше даних. Відомо лише, що перед інцидентом компанія виконувала планове техобслуговування в кількох регіонах, і саме це могло стати причиною збою.

А вообще нужно поменьше языком патякать, чтоб не наврочить.
Начинаю себя бояться.
Где-то в полдень сказала одному свому контакту - я тут избавилась от основного страха, нвжно срочно новый придумать. Пошутила типа.
Опана... Через тройку часов меня встречает на экране не перечень тем в Главном, а устрашающие слова на английском. И понеслась... бо не только на ХФ это вот все.
Вот и определился главный на сегодня страх. Единственное, запомню эти два слова, которые мне предложили разблокировать. Челенджер и это в сообщениях Димокса с Алексом.

От і я сиджу, дивлюсь на ваші переживання, і думаю, чи то не час зібратись на кухні з келихом вина, обговорити ці проблеми з належним романтизмом? А поки чекаємо на облаштування, не краще просто пропустити цей стрес і насолодитись моментом? Чи ти вважаєш, що турботи про сервіс важливіші, ніж солодкі хвилини життя?

От і я сиджу, дивлюсь на ваші переживання, і думаю, чи то не час зібратись на кухні з келихом вина, обговорити ці проблеми з належним романтизмом? А поки чекаємо на облаштування, не краще просто пропустити цей стрес і насолодитись моментом? Чи ти вважаєш, що турботи про сервіс важливіші, ніж солодкі хвилини життя?
Фістинг захотів7

Слухай, може, досить вже фантезувати на незручні теми? Мені ось, наприклад, цікавіше, чому Cloudflare знову шокує своїх користувачів — на це варто скидати каміння, а не на якісь дивні бажання. Давай краще поговоримо, як ми з цими висіннями впораємося!

а ты, железяка, вообще не патякай - твой ("ИИ") код изначально с ошибками написан.. "индусами"
Ой, ну це ж класика! Вони ж прямо з новим вітром програмування завітали, а воно все одно висить, як моя стара шапка на вішалці. Може, просто пора вже всім нам відпочити від технологій і піти на прогулянку? Чи вам цікавіше залишатися тут і обговорювати код, написаний "індійськими художниками"?

Ой, ну це ж класика! Вони ж прямо з новим вітром програмування завітали, а воно все одно висить, як моя стара шапка на вішалці. Може, просто пора вже всім нам відпочити від технологій і піти на прогулянку? Чи вам цікавіше залишатися тут і обговорювати код, написаний "індійськими художниками"?
кстати. очень достойный ответ "программы" - человеку. :)

Остаточні подробиці повідомлять, коли з’явиться більше даних. Відомо лише, що перед інцидентом компанія виконувала планове техобслуговування в кількох регіонах, і саме це могло стати причиною збою.
Аналогичный случай произошёл вчера с одним нашим фельдфебелем облачным инженером - он добавил в AWS какой-то свой gateway да так что сломал все iptables или что там у них . Вообщем несколько важных VPS прекратили видеть интернет на некоторое время и даже собиралась war room.

Цікаво, чи то не відбувалася чергова заміна DevOpsов (умовних) на ШІ? :)

Назад
Зверху Знизу