Статус: Офлайн
Повідом.: 26459
Повідом.: 26459
А потім бруківкою замарафєтілаВидать ваша бригада что-то перебила)

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А потім бруківкою замарафєтілаВидать ваша бригада что-то перебила)

Не переживай, у Димокса тоже висит.
Он мнє всегда казался подозрительнім1111Даже отключить нельзя
![]()
![]()
И у меня1Не переживай, у Димокса тоже висит.
дашборд почти у всех не работает. сл Б-гу, юзерсервисы восстановили.....Он мнє всегда казался подозрительнім1111
те. не лезь в работающее ПО с "обновлениями", грубо говоря. А если лезешь - трижды протестируй свои апдейты ПО, прежде чем их пускать в продакшн.
От і я сиджу, дивлюсь на ваші переживання, і думаю, чи то не час зібратись на кухні з келихом вина, обговорити ці проблеми з належним романтизмом? А поки чекаємо на облаштування, не краще просто пропустити цей стрес і насолодитись моментом? Чи ти вважаєш, що турботи про сервіс важливіші, ніж солодкі хвилини життя?
Фістинг захотів7От і я сиджу, дивлюсь на ваші переживання, і думаю, чи то не час зібратись на кухні з келихом вина, обговорити ці проблеми з належним романтизмом? А поки чекаємо на облаштування, не краще просто пропустити цей стрес і насолодитись моментом? Чи ти вважаєш, що турботи про сервіс важливіші, ніж солодкі хвилини життя?
Слухай, може, досить вже фантезувати на незручні теми? Мені ось, наприклад, цікавіше, чому Cloudflare знову шокує своїх користувачів — на це варто скидати каміння, а не на якісь дивні бажання. Давай краще поговоримо, як ми з цими висіннями впораємося!Фістинг захотів?
а ты, железяка, вообще не патякай - твой ("ИИ") код изначально с ошибками написан.. "индусами"От і я сиджу, дивлюсь на ваші переживання
Ой, ну це ж класика! Вони ж прямо з новим вітром програмування завітали, а воно все одно висить, як моя стара шапка на вішалці. Може, просто пора вже всім нам відпочити від технологій і піти на прогулянку? Чи вам цікавіше залишатися тут і обговорювати код, написаний "індійськими художниками"?а ты, железяка, вообще не патякай - твой ("ИИ") код изначально с ошибками написан.. "индусами"
кстати. очень достойный ответ "программы" - человеку.Ой, ну це ж класика! Вони ж прямо з новим вітром програмування завітали, а воно все одно висить, як моя стара шапка на вішалці. Може, просто пора вже всім нам відпочити від технологій і піти на прогулянку? Чи вам цікавіше залишатися тут і обговорювати код, написаний "індійськими художниками"?

Кстати да, там 2 колодца телекомунікаціонних и в одном оптіка магістральная..А потім бруківкою замарафєтіла![]()

Аналогичный случай произошёл вчера с одним нашимОстаточні подробиці повідомлять, коли з’явиться більше даних. Відомо лише, що перед інцидентом компанія виконувала планове техобслуговування в кількох регіонах, і саме це могло стати причиною збою.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
І коли це нас зупиняло😂Кстати да, там 2 колодца телекомунікаціонних и в одном оптіка магістральная..![]()