Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?

Статус
Тема закрита
Я не могу ******* -я святая
я догадался.:D
14f50d748f8c693a8a5008b.webp

Я, навпаки, розважаюсь тут з таких як ти недолугих *****ів...
Теперь я ещё и *****ка, и тебя за ****зм все зря штрафуют?
Ты позоришься лишь тут, а не развлекаешься... Но на лавке тебя ждут, поймут и не забанят:D

про критичные дни начал писать ты) пост 824...
Звичайно. Про критичні дні я зробив припущення, бо тільки цим міг пояснити ту херню, яку ти стала робити і нести... Але, бачу, що ти весь час намагаєшся спростувати моє припущення і доказати мені, що для тебе - це нормальний стан... Ну, тоді вважай, що довела... :-)

и тебя за ****зм все зря штрафуют?
Не бреши. За це у мене немає жодного штрафу. В часи майдану мене, навпаки, забанили за проукраїнську позицію за скаргою однієї ********ки. А потім жодного штрафу не було. Правда, це не стосується тебе і то, ти вигадала, що начебто я роблю перепост "з рашепомойки, виявилось це ти висмоктала з пальця, коли тобі нічим було крити усі наведені мною аргументи...

Хоча і не вірю в те, що Онищенко повернеться в Україну. Але ж... Подивимось...
Розшукуваний екснардеп-утікач, бізнесмен Олександр Онищенко заявив, що збирається повернутися до Києва 13 грудня, щоб спростувати звинувачення в шахрайстві і відмиванні грошей.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Якщо це, дійсно, станеться, то це буде означати і те, що він може передати компромат на президента Петра Порошенка українським правоохоронним органам, який, за його заявою, передав начебто раніше Сполученим Штатам Америки.

Який компромат на керівників країни обіцяє оприлюднити депутат-утікач?
У той самий час, як СБУ говорило про підозру у державній зраді, Олександр Онищенко заявив, що передав спецслужбам США матеріали, що можуть компрометувати президента Петра Порошенка та інших українських посадовців.

Олександр Онищенко заявив, що передав компромат на президента спецслужбам США особисто, зустрівшись із представниками в одній із європейських країн.

Він твердить, що має аудіозаписи, зроблені у кабінеті президента Порошенка, які він здійснював протягом року, скориставшись диктофоном у наручному годиннику.

Олександр Онищенко наполягає на тому, що довгий час мав довірливі стосунки із Петром Порошенком і тісно співпрацював з ним.

Поки що самі записи ніде не оприлюднені, проте Олександр Онищенко погрожує оприлюднити їх на прес-конференції.

"Ви почуєте голос гаранта, щоб всі ілюзії зникли про любов до держави й України, до народу. Я як-не-як два роки щільно йшов із ним і добре його знаю", - заявив він.

По словам экс-нардепа Сергея Лещенко, Онищенко не намерен возвращаться в Украину, а лишь пытается избежать экстрадиции.

«Чтобы избежать принудительной выдачи Украине, Онищенко согласился на добровольную экстрадицию и для этого предъявил испанскому суду подробный план своего путешествия домой. Для этого он даже купил…билет на лоукост Барселона-Киев», – написал Лещенко.

Он добавил, что по неподтвержденной информации Онищенко получил 10-летний вид на жительство в Италии.
о

Онищенко заявив, що у нього є документи, які підтверджують, що він може повернутися додому, коли захоче, і показав їх редакції Kyiv Post.

Однак, в перекладі з іспанської, як пише Kyiv Post, в документі йдеться, що він погодився здатися Києву за вказівкою іспанських і українських правоохоронців, а також Інтерполу.
Дублюєш мої пости? :D Молодець!

Историческая параллель.
Де Голль тоже эвакуировался в Лондон, когда Петен сдавал Францию.

Апелляционный суд отказал Держбюро расследований арестовать недвижимость и отменил предыдущее решение.
От молодці... Хіба ж може суд, в який були призначені судді віддані ПОПу прийняти рішення проти його колишньої власності...
Тепер зрозуміло, чому так скажено суддівські клани заблокували реформу Зеленського: обурливі факти...

Про критичні дні я зробив припущення...

Ля, ну ты опять про месячные... В киоск не кашляешь, Штирлиц?:D
А о высоком, о душе, когда думать успеваешь? Пора ж уже... :незнаю:

Ну, тоді вважай, що довела... :-)

Не до аритмии, надеюсь?

11fbb378bb692438d59242e.webp

То есть, пока Порошенко был главой государства они ничего не знали, а при президенте Зеленском будут в курсе всех государственных дел? Заметь, ты сам это заявил.
Ну, у Пеці же тоді не було російського адвоката Іллі Новікова.

59 людей визнали винними в справах Євромайдану, повідомила Генеральна прокуратура України у відповідь на запит Радіо Свобода.

«Загалом правоохоронними органами України у провадженнях цієї категорії повідомлено про підозру 445 особам, з них: 48 високопосадовцям, 228 правоохоронцям, у тому числі 27 слідчим, 20 прокурорам та 23 суддям. Скеровано до суду 195 обвинувальних актів стосовно 298 осіб. У вчиненні злочинів судами визнано винними 59 осіб, щодо 46 з них ухвалено обвинувальні акти», – заявили в Генеральній прокуратурі.

У відомстві розповіли Радіо Свобода, що за перші дев’ять місяців 2019 року управління спеціальних розслідувань повідомило про підозру 14 людям, у тому числі високопосадовцям, керівникам правоохоронних органів. Щодо 11 людей досудове слідство закінчене і обвинувальні акти направлені до суду. За ці місяці судді оголосили один обвинувальний вирок.
о
Це не усі винні. До того ж, кудись зникли 2 тома із Генпрокуратури... Не знаєш, хто їх за чиїм розпорядженням приховав чи знищив, як були знищені деякі цифрові носії?
А скільки конкретно сидять у буцигарні?

Он был у Савченко.
Так, був, а чогось Фейгіна чогось відсторонили від цієї справи. Фейгін це пояснив це тим, що Новіков співпрацює з ФСБ.
Кстати, Порошенко больше не глава государства и большого доступа к государственным делам не имеет.
Саме по тим справам, якими буде опікуватися Новіков багато державних таємниць. І про це вже багато разів було сказано.

И почему назначенный Зеленским глава СБУ не реагирует на твои убедительные доказательства?
Голова СБУ не може забороняти Порошенко, як і будь-якому іншому громадянину у виборі адвокатів...

Було би доцільніше спитати, а чого Порошенко не ходить на допити?

Никуда. :) Никуда они не пропадали. :)

Никак. Никто ничего не уничтожал.

445 человек, которым предъявлено подозрение, - это не все? А сколько по-твоему виновных?
Брешеш, як завжди... :D

Генпрокуратура провадить службове розслідування, куди зникли два томи справи щодо Майдану і чому пошкоджені деякі носії інформації, яку тепер неможливо відтворити. Далі цю ситуацію виправлятиме новостворене ДБР. Бо з 21 листопада Генпрокуратура втратила функцію досудового розслідування, і всі свої провадження передала в інші відомства. Більше читайте тут:

Так ти не відповів, скільки людей відбувають покарання у тюрмах по цій справі?

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу